Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

House of Fame: Αμήχανη η Φουρέιρα με τον Άρη - «Τι έχεις πάθει σήμερα;»

Δεν περίμενε αυτή τη στάση

House of Fame: Αμήχανη η Φουρέιρα με τον Άρη - «Τι έχεις πάθει σήμερα;»
TV 29.05.2021 00:16
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τη βραδιά στον μεγάλο τελικό του House of Fame άνοιξε ο Άρης ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι του Γιάννη Πλούταρχου, "Αχ κορίτσι μου", ακούγοντας πολύ εγκωμιαστικά σχόλια από τον κριτή και αγαπημένο τραγουδιστή.

Πριν όμως περάσει στην κριτική, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να σχολιάσει τη στάση που κράτησε ο Άρης αυτή τη βραδιά, ρωτώντας τον για ποιο λόγο είναι τόσο ήσυχος και δεν μιλάει καθόλου.

Η αμηχανία της Ελένης Φουρέιρα με τον Άρη στον τελικό του House of Fame

«Εδώ είμαι, εδώ… Κάπου πίσω σου. Έρχομαι αργά και βασανιστικά. Βρεττός Βρεττάκος οπότε καταλαβαίνεις πως πρέπει να ζυγίζω γύρω στα 200 κιλά το ρούχο. Άνοιξες, νομίζω, με τον πιο ωραίο τρόπο έτσι τον τελικό μας. Αυτό έχω να πω εγώ».

  • Άρης: Ελπίζω.
  • Φουρέιρα: Μα τι έχεις πάθει; Το μουγκό σήμερα; Δεν μιλάς καθόλου και κοιτάς;
  • Άρης: Είμαι τιμωρημένος ακόμα, ούτε να μιλήσω δεν μπορώ!
  • Φουρέιρα: Δεν σε αφήνουν να μιλάς; Τελείωσε… Τώρα η τιμωρία έληξε. Δεν έχει άλλο. Τελειώσαμε.

«Σε αυτό το σόου ο τόνος έχει περάσει τις επτά πληγές του Φαραώ»

Δε θα μπορούσε να υπάρξει τελικός του House of Fame χωρίς ένα απολαυστικό σχόλιο από τον Φοίβο, ο οποίος τα έδωσε όλα φέτος με τις επικές ατάκες που έλεγε στους παίκτες.

Επειδή λοιπόν το θέμα της τονικότητας ήταν ένα από τα θέματα με το οποίο ασχολήθηκε σχεδόν αποκλειστικά ο Φοίβος, θέλησε να το σχολιάσει και μετά την εμφάνιση του Στέφανου στο "Μη Χανόμαστε".

«Να μην χαλάμε και την παράδοση. Επειδή σε αυτό το σόου ο τόνος έχει περάσει τις επτά πληγές του Φαραώ αλλά σήμερα όλοι ήταν πολύ καλοί, νομίζω πως προσπάθησες στην αρχή να κρατήσεις την παράδοση του στοναρίσματος. Δεν τα κατάφερες, όμως, γιατί από την μέση του τραγουδιού και πέρα έστρωσες.

Στην αρχή ήσουν πολύ στονάτος, μετά από το δεύτερο κουπλέ και το ρεφρέν ήρθαν όλα στα ίσια τους», είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame - αποκλειστικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα άναψε "φωτιές" στη σκηνή του τελικού

Share