House of Fame: Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Γιάννη Πλούταρχου για τον Άρη

Είπε το «Αχ Κορίτσι» μου και τον ενθουσίασε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Γιάννη Πλούταρχου για τον Άρη

Απόψε λαμβάνει χώρα ο μεγάλος τελικός του House of Fame και τη βραδιά άνοιξε ο Άρης, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι του Γιάννη Πλούταρχου, "Αχ κορίτσι μου". O τραγουδιστής λοιπόν έκανε μερικά εγκωμιαστικά σχόλια για τον νεαρό σπουδαστή.

Ο Άρης έζησε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα μετά από την ποινή που του επιβλήθηκε ωστόσο κατάφερε να ανταπεξέλθει και να κάνει μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Ο Γιάννης Πλούταρχος του έδωσε τα συγχαρητήριά του και μαζί κάποιες συμβουλές για τη συνέχεια της καριέρας του.

Τα σχόλια του Γιάννη Πλούταρχου για τον Άρη στο House of Fame

«Με αυτό το τραγούδι με έμαθε ο κόσμος, έγινε μία τεράστια επιτυχία. Το χρωστάω στον συνθέτη και τον στιχουργό. Θα πω στον Άρη ότι είναι ένας έτοιμος τραγουδιστής. Οποιοδήποτε τραγούδι λες πρέπει να το λες με τον δικό σου τρόπο. Απλά θέλει δουλειά το ρεπερτόριο με το οποίο θα ασχοληθείς. Έχει να κάνει με το πόσο εσύ θα δουλέψεις και το πόσο θα πιστέψεις στον ίδιο σου τον εαυτό», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Η καριέρα δεν γίνεται στο Instagram»

Η είσοδος του Γιώργου Αρσενάκου στη μουσική ακαδημία του House of Fame ήταν χωρίς αμφιβολία το highlight του χθεσινού επεισοδίου και αυτό γιατί ο CEO της Panik Records, μίλησε συγκεκριμένα με τον Άρη για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

«Ελπίζω να μην ήταν ένας λόγος για να αναιρεθεί ό,τι σκέφτεστε για εμένα. Ήταν χαζό…» είπε με τον Γιώργο Αρσενάκο να βάζει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίζει πως οι καριέρες στη μουσική δεν χτίζονται στο Instagram αλλά στο στούντιο με σκληρή δουλειά.

«Η καριέρα δεν γίνεται στο Instagram, η καριέρα γίνεται στο στούντιο, στα τραγούδια, στους συνθέτες».