MasterChef 5: Ενοχλημένη η Μαργαρίτα με τον Διονύση

«Παίρνω πίσω όλα τα καλά που έχω πει γι΄αυτόν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ενοχλημένη η Μαργαρίτα με τον Διονύση

Έξαλλη έγινε η Μαργαρίτα λίγα λεπτά μετά την έναρξη του σημερινού επεισοδίου του MasterChef 5 με τον Διονύση με αφορμή την είσοδο των παλιών παικτών στο πλατό και την πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού μαγειρικής.

Οι δύο παίκτες μπήκαν γεμάτοι χαρά, αποτελώντας τους φιναλίστ του διαγωνισμού μαγειρικής, βλέποντας μπροστά τους μια ευχάριστη έκπληξη. Συγκεκριμένα, ορισμένοι παλιοί παίκτες «εισέβαλαν» στο πλατό, με τη Μαρίνα, τον Παύλο, τον Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο Συνοδινό να καλούνται να βοηθήσουν τους φιναλίστ.

Ο «Τζίο» δεν έκρυψε τη σαφή του προτίμηση στη Μαργαρίτα, λέγοντάς της πως «ξέρεις τι πρέπει να κάνεις», αλλά ο Διονύσης της τον στέρησε, καθώς τον κάλεσε για βοηθό του μαζί με τον Αλέξανδρο. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι οι βοηθοί του νικητή της πρώτης δοκιμασίας θα πάρουν από 5.000 ευρώ.

Η ενόχληση της Μαργαρίτας με τον Διονύση στο MasterChef 5

Η Μαργαρίτα εκνευρίστηκε πάρα πολύ με την απόφαση του Διονύση να πάρει τον Τζιοβάνι και μάλιστα είπε πως παίρνει πίσω όλα τα καλά πράγματα που είχε πει για εκείνον κατά καιρούς.

Ανούς: Ξεκαθάρισε αν έχει χωρίσει με τον Διονύση

Η Ανούς Χεριμιάν μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και στον Αρτ Αντιμιάν όπου μίλησε για τη σχέση της με τον Διονύση, η οποία δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι του MasterChef 5.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής και τον φιναλίστ του παιχνιδιού να έχουν χωρίσει εξαιτίας μια δήλωσης που έκανε ο Σεροπ στο Happy Day.

«Τα καλύτερα έρχονται τώρα με τον Διονύση. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλές δηλώσεις, όταν βγει και εκείνος από το παιχνίδι, θα μιλήσει και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε καλά. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και νομίζω δεν χρειάζεται να δηλώσουμε κάτι άλλο. Προς το παρόν είναι όλα στον αέρα, αλλά θα δείξει αν θα μείνουμε μαζί» είπε η πρώην παίκτρια του MasterChef.