Masterchef 5: Όλη η αλήθεια για την σχέση Διονύση - Ανούς

«Δεν ξέρω από τη στιγμή που ο Διονύσης είναι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Όλη η αλήθεια για την σχέση Διονύση - Ανούς

Το πρωί της Πέμπτης, ο πρώην παίκτης του Masterchef 5, Σερόπ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Ευάννα Ζουμπούρογλου αναφορικά με το παιχνίδι.

Ο επίδοξος σεφ σχολίασε τόσο όλα όσα έχουμε δει να διαδραματίζονται μέσα στο ριάλιτι ενώ την ίδια στιγμή προχώρησε και σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για την σχέση της Ανούς και του Διονύση, μιας και οι δύο έχουν αποκαλύψει τα αμοιβαία συναισθήματα.

Οι αποκαλύψεις του Σερόπ

«Αγαπάω πολύ τη Μαργαρίτα και τον Διονύση. Ο Διονύσης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ο Διονύσης μπορεί να είναι λίγο περίεργος αλλά δεν κάνει τίποτα από κακία. Πηγαίνει μετά στο σπίτι και σκέφτεται: “Γιατί το έκανε αυτό;”. Όταν θα βγει έξω ο Διόνυσης πιστεύω θα τα βρει με τον Ιωάννη. Θα βγουν έξω και θα πιούν. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο.

Για έρωτα και σχέση ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση δεν ξέρω από τη στιγμή που ο Διονύσης είναι ακόμα μέσα. Αν είναι μαζί τους παντρεύω κιόλας. Δεν νομίζω ότι είναι μαζί. Νομίζω είναι πολύ φίλοι. Μακάρι τα παιδιά στο μέλλον να τους πάει».

«Ο Διονύσης όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω...»

Η Ανούς μετά την αποχώρηση της από το MasterChef 5, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον Διονύση, η οποία ξεκίνησε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Ο Διονύσης είναι πολύ γλυκός με μένα, πράγμα που δε φαίνεται στον κόσμο. Είναι ρομαντικός, γλυκός και τρυφερός μαζί μου. Αλλά δε χρειάζεται να είναι με όλους. Έχουν δίκιο οι τηλεθεατές που ρωτάνε αν είμαστε μαζί με τον Διονύση. Το έχω πει και εγώ, ότι η σχέση μας θα κριθεί έξω. Άρα όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω, θα δούμε τι θέλουμε να κάνουμε. Αν ταιριάζουν αυτά που θέλουμε να κάνουμε..» είπε η Ανούς.

Να σημειώσουμε πως η Ανούς πριν ξεκινήσει η μονομαχία στις κουζίνες για την αποχώρηση, εξομολογήθηκε πως δεν θέλει να χωριστεί από τον Διονύση και για αυτό φόρεσε το γούρι της.

«Σήμερα το βρήκα πάνω στον καφέ μου το βραχιολάκι, το γούρι. Τι να κάνουμε δεν θέλουμε να αποχωριστούμε ο ένας τον άλλον. Βάζουμε κάθε δυνατό γούρι, έχω βάλει και το γούρι της γιαγιάς τι νομίζετε έτσι ήρθα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.