MasterChef 5 - Ανούς: «Δεν μπορεί κανείς να μας αποσυντονίσει από αυτό που νιώθουμε με τον Διονύση»

«Ό, τι έχουμε εδώ μέσα θα δοκιμαστεί και έξω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Ανούς: «Δεν μπορεί κανείς να μας αποσυντονίσει από αυτό που νιώθουμε με τον Διονύση»

Συγκίνηση υπήρξε ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση στο νέο επεισόδιο του MasterChef, με την πρώτη ειδικά να αναφέρει, ότι δεν ήταν έτοιμη να αποχωριστεί το άνθρωπο με τον οποίο έχει έρθει πάρα πολύ κοντά μέσα στο σπίτι.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (5/4) ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να απολαμβάνουν το πρωινό τους. Σε εκείνο το σημείο, ο Διονύσης ρώτησε την Ανούς, αν ήταν έτοιμη να τον αποχωριστεί, με εκείνη να του απαντά πως οι δύο λόγοι, για τους οποίους βρισκόταν στο διαγωνισμό, ήταν τόσο η πορεία μέχρι τον τελικό όσο και η μεταξύ τους σχέση.

«Δεν μπορεί να μας αποσυντονίσει κάποιος σε αυτό που δουλεύουμε εδώ και καιρό μέσα στο σπίτι. Αυτό, άλλωστε, θα τεσταριστεί έξω», είπε στην κάμερα η Ανούς, με τον Διονύση να μην κρύβει πως η εν λόγω παίκτρια είναι η δύναμή του μες στο παιχνίδι.

Το τετ-α-τετ της Ανούς με τον Διονύση στο MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα δημιουργήσω δεσμό μέσα στον διαγωνισμό»

Σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προχώρησε η Ανούς Χεριμιάν στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef, αναφορικά με το ειδύλλιο που έχει με τον Διονύση.

Η Ανούς απόψε ήταν υποψήφια αλλά δεν κατάφερε να στήσει το πιάτο της με την ίδια να είναι αρκετά απογοητευμένη. Η ίδια ωστόσο δήλωσε πως σε όλη την δοκιμασία δέχτηκε πολύ μεγάλη στήριξη από τον Διονύση ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά πως έχουν δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο με τον Διονύση.

«Ο Διονύσης ξέρω ότι θέλει να γυρίσω πάρα πολύ, όπως κι εγώ που δε νιώθω έτοιμη να φύγω και να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό μέσα στον διαγωνισμό αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα.»