Masterchef 5: Η Λία, η Ανούς και ο Γιάννης οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιος θα αποχαιρετήσει οριστικά το παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Η Λία, η Ανούς και ο Γιάννης οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, η κόκκινη ομάδα έπρεπε να αποφασίσει ποιος θα στείλει στον τάκο και να δοκιμαστεί μαζί με τον Γιάννη Αυλωνίτη.

Χθες, Παρασκευή, ο Ιωάννης έχασε το Follow the chef για αυτό και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους.

Πολλοί ήταν οι μάγειρες που δυσκολεύτηκαν να ψηφίσουν κι έβαζαν στα χαρτάκια καρδούλες για να δείξουν την συμπάθεια τους. Η ψηφοφορία τελικά όρισε ως επόμενες υποψήφιους την Λία Μακροστεργίου κι την Ανούς Χεριμιάν.

Κριτές του MasterChef θα μαγειρέψουν στους παίκτες του Survivor 4

Μια αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera, για το Survivor 4 και τα επόμενα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως κριτές του MasterChef θα πετάξουν στον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψουν στους παίκτες. «Θα βγει τρέιλερ σήμερα νομίζω. Έρχονται οι κριτές του MasterChef να μαγειρέψουν για το Survivor» είπε ο παρουσιαστής γελώντας, αφού έκανε πλάκα για τη Πρωταπριλιά.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι μια! Μπορεί οι κριτές του ελληνικού MasterChef 5 να μην πάνε, αλλά σίγουρα θα πάνε οι Τούρκοι. Στην Τουρκία ο Ατζούν έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι μαγειρικής και την αποκάλυψη αυτή έκανε το Πρωινό.