MasterChef 5 - Μαρία Λαζαρίδου: «Θα προτιμούσα να μου ζητήσει προσωπική συγγνώμη η Μαρίνα»

Την «έκαψε» μετά τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Μαρία Λαζαρίδου: «Θα προτιμούσα να μου ζητήσει προσωπική συγγνώμη η Μαρίνα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία σχολίασε τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 αλλά και στις δηλώσεις που έκανε η Μαρίνα για εκείνη μετά την αποχώρησή της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Λαζαρίδου για τη Μαρίνα και το MasterChef 5

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο καθένας έχει αντιληφθεί την πραγματικότητα διαφορετικά. Υπάρχουν συμπεριφορές που μου αρέσουν, βγαίνουν οι άνθρωποι και τα αφήνουν όλα πίσω τους και ζητάνε συγγνώμη και πηγαίνουν παρακάτω, υπάρχουν συμπεριφορές από ίδιους ανθρώπους, που αντιφάσκουν.

Θα προτιμούσα να είναι προσωπική η συγγνώμη παρά να τη δω το πρωί στην τηλεόραση, γιατί έγινε όντως μια συζήτηση. Δεν είμαι του φαίνεσθαι είμαι του είναι, το θέμα είναι προσωπικό. Το θέμα θα μπορούσε να λυθεί και τότε. Μεταξύ μας δεν έχουμε καμία επικοινωνία.

Εγώ έχω ότι οποιοσδήποτε θέλει να είναι κοντά μου μετά το παιχνίδι, μπορεί να είναι. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν. Για μένα είναι όλα περασμένα ξεχασμένα. Υπάρχουν άτομα με τα οποία εγώ δεν θα επικοινωνήσω, αν οι ίδιοι δεν θελήσουν. Είναι πολλά τα άτομα. Σχεδόν όλοι», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.

«Η Μαρίνα έριχνε λάδι στη φωτιά»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός στο 7 Μέρες TV, στην οποία μίλησε για τη συμμετοχή του στο MasterChef 5 αλλά και στην σχέση του με τη Μαρίνα Ντεμολλάι.

Δήλωσες ότι ενοχλήθηκες με κάποια σχόλια της Μαρίνας, γιατί κατάλαβες ότι έδινε βάση στο κουτσομπολιό. Θεωρείς ότι η εικόνα που είχε δημιουργηθεί για αυτήν και τα αρνητικά σχόλια πολλών συμπαικτών σας ήταν δικαιολογημένα ή όχι;

Νομίζω πως η Μαρίνα με τη στάση της στο πρώτο κομμάτι του διαγωνισμού, πριν από την αποχώρησή της, έριχνε λάδι στην φωτιά, για αυτό υπήρξε ο «πόλεμος» προς το πρόσωπό της. Δεν συμφωνώ καθόλου με την συνέχειά του – θεωρώ ότι ξεπέρασε τα όρια- και σίγουρα δεν τον δικαιολογώ γιατί από την στιγμή που επέστρεψε στο παιχνίδι, πιστεύω ότι κι η ίδια κατάλαβε τα λάθη της και έπαψε να ασχολείται.

Αλέξανδρος Συνοδινός MasterChef

Όταν ξαναμπήκες στο παιχνίδι, είχες συνειδητά μια πιο αποστασιοποιημένη στάση; Κάποιοι σχολίασαν ότι ήσουν απόμακρος.

Με την επιστροφή μου μπορεί αν φάνηκε πως ήμουν απόμακρος. Από μεριάς μου θα πω πως ήμουν προσηλωμένος στο στόχο μου. Δεν μπήκα στον διαγωνισμό για να βρω φίλους. Δόξα τω Θεώ, έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπούν και με στηρίζουν. Απλά επέλεξα να μείνω μακριά από οτιδήποτε με «απασχολούσε» και με έκανε να παρεκκλίνω από τους στόχους μου.