8 Λέξεις: Στο νοσοκομείο ο Σίμος μετά από επίθεση τοκογλύφων

Όλα όσα θα δούμε απόψε (8/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Στο νοσοκομείο ο Σίμος μετά από επίθεση τοκογλύφων

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (8/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις καθώς πλησιάζουμε προς το οριστικό τέλος. Απόψε, ο Σίμος θα δεχθεί επίθεση από τους τοκογλύφους και θα μπει στο νοσοκομείο.

Αυτά θα δούμε σήμερα στις 8 Λέξεις (8/6)

Η Εύα προσβάλλεται που η Βικτώρια έδωσε τον Άγγελο να πάει στην Κέρκυρα με τον Οδυσσέα ενώ εκείνη δεν μπορεί να τον πάρει στο σπίτι της.

Ο Αιμίλιος στήνει ένα περίεργο κόλπο στον Έκτορα ενώ παράλληλα προειδοποιεί τον Άκη για το παρελθόν του Παύλου. Ο Σίμος δέχεται επίθεση από τους τοκογλύφους που ξεσκέπασε.

Η Σμαράγδα μαθαίνει για τον τραυματισμό του και τρέχει στο νοσοκομείο.

Όλοι πηγαίνουν να της συμπαρασταθούν και η συνάντηση Ελισάβετ και Μάγδας φέρνει μία ακόμη αντιπαράθεση. Ο Άκης με την Αποστολία συνεχίζουν τις ετοιμασίες για τον γάμο ενώ Ηλιάνα και Παύλος έρχονται όλο και πιο κοντά και σκέφτονται να μείνουν μαζί. Η Ναυσικά ενδίδει στις πιέσεις της Τζουλιάνας και της επιτρέπει να πηγαίνει ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα στο σπίτι του Μάρκου.

Η Δάφνη δίνει συνέντευξη στον Μιχαήλ και τον Έκτορα και κερδίζει τις εντυπώσεις. Αποφασίζουν να την προσλάβουν για την θέση της γραμματέως.

Η Μάγδα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Αιμίλιος προσπαθεί να ξαναφέρει τα πράγματα στο κανάλι σε μια ισορροπία, αλλά η Ελισάβετ δείχνει να μην τον έχει ξεπεράσει. Ετσι, σε ένα ξέσπασμά της, λέει στον Αιμίλιο ότι τον αγαπάει ακόμα: «Δεν σε έχω ξεπεράσει. Σ’ αγαπάω και αυτό δεν αλλάζει ό,τι και να γίνει», του ομολογεί, ο Αιμίλιος όμως δεν δείχνει να συγκινείται: «Μπράβο, καλά κάνεις, αλλά εμένα ξέχασέ με και μη με ξαναενοχήσεις, το κατάλαβες;», της απαντάει.

Λίγο αργότερα η Ελισάβετ κάνει μια τελευταία και απελπισμένη προσπάθεια να προσεγγίσει ερωτικά τον Αιμίλιο, αλλά πέφτει ξανά σε τοίχο: «Ελα σε παρακαλώ, Ελισάβετ, κάνε μου τη χάρη και άσε με ήσυχο. Δεν γουστάρω, πώς αλλιώς να σου το πω;», της ξεκαθαρίζει και την απωθεί για μια ακόμα φορά. Στο μεταξύ η Μάγδα δείχνει σημάδια κατάθλιψης. Την ώρα που ένα ζευγάρι υπογράφει το διαζύγιο του.

8 Λέξεις Μάγδα αυτοκτονία

Η κοπέλα δεν μιλάει πολύ, δεν αντιδρά σε τίποτα, δεν τρώει και δεν περιποιείται τον εαυτό της. Ο Αιμίλιος τη βλέπει και ανησυχεί: «Μάγδα μου, σε παρακαλώ, μη σε παίρνει από κάτω. Ο,τι έγινε έγινε. Θα ξαναπροσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Είμαι δίπλα σου, σε αγαπάω και δεν θα σε αφήσω ποτέ. Κάνε σε παρακαλώ μια προσπάθεια, μην αφήνεις τον εαυτό σου», της δίνει κουράγιο, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, μάταια προσπαθεί να τη συνεφέρει.

Η Μάγδα όλο και πιο πολύ βυθίζεται στην κατάθλιψη και δείχνει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή. Λίγο αργότερα, ο Αιμίλιος είναι στο γραφείο και όλοι είναι χαρούμενοι καθώς έχει φτάσει η ημέρα του γάμου για τον Ακη και την Αποστολία. Ολοι είναι ευτυχισμένοι, όμως δεν θα μπορούσε να πει το ίδιο και ο Αιμίλιος, καθώς η επιστροφή στο σπίτι τού επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, σε σχέση με τη Μάγδα. Ο Αιμίλιος μπαίνει στο σπίτι και αυτό που αντικρίζει του κόβει τα πόδια.

Η Μάγδα είναι στο πάτωμα σχεδόν νεκρή, καθώς έχει αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Ο Αιμίλιος προσπαθεί να τη συνεφέρει: «Μάγδα, μίλα μου! Τι έκανες; γιατί;», ουρλιάζει και καλεί αμέσως ασθενοφόρο, όπου η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.