MasterChef 5 spoiler 9/6: Αυτός είναι ο νικητής των 50.000 ευρώ!

Δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5 spoiler 9/6: Αυτός είναι ο νικητής των 50.000 ευρώ!

Απόψε 9/6 έφτασε η στιγμή που όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του MasterChef 5 περίμεναν πως και πως! Μετά από τόσες δοκιμασίες, τόσους τσακωμούς, τόσο άγχος και πίεση, σήμερα το βράδυ ο μεγάλος νικητής θα παραλάβει στα χέρια του το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ (δείτε εδώ και το trailer).

Το μαργαριτάρι (όπως τη αποκαλούν οι κριτές) του φετινού διαγωνισμού πήρε τη θέση που της αξίζει στον τελικό! Και o αντίπαλός της, Διονύσης Σαρακίνης είναι εξίσου ικανός να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και φυσικά τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef.

Ποιος θα είναι ο φετινός νικητής του MasterChef 5

Σύμφωνα, όμως, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Μαργαρίτα θα είναι εκείνη που θα καταφέρει να ξεχωρίσει! Για πρώτη φορά στα χρονικά αυτή την θέση, του νικητή, σε αυτό το παιχνίδι θα την πάρει γυναίκα!

MasterChef 5 Μαργαρίτα νικήτρια

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως είναι πρώτη σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες, αφήνοντας πίσω της τον αντίπαλό της κατά πολλές μονάδες. Και το αποτέλεσμα αυτό κάθε άλλο παρά άδικο θα ήταν αν σκεφτεί κανείς όχι μόνο την πορεία και την εξέλιξη της παίκτριας μέσα στο παιχνίδι αλλά και το ήθος που έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Ποια είναι η Μαργαρίτα;

Γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά μεγάλωσε στην Καλλονή της Μυτιλήνης. Από μικρή συνήθιζε να παίζει με το αλεύρι. Με αυτό δημιουργούσε τα παιχνίδια της, ενώ λίγο αργότερα με δύο ακόμα υλικά άρχισε να φτιάχνει τα πρώτα της πιάτα. Η Μαργαρίτα μεγάλωσε ανάμεσα στα πόδια της μαμάς της που συνεχώς κάτι μαγείρευε. Οταν μεγάλωσε, το οικογενειακό της περιβάλλον την ενθάρρυνε να ασχοληθεί με τις τουριστικές επιχειρήσεις και εκείνη το άκουσε.

Δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει ούτε έναν μήνα μαθημάτων. Η αγάπη της για τη μαγειρική την έκανε να αλλάξει άρδην κατεύθυνση. Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της σε μαγειρική και ζαχαροπλαστική, ξεκίνησε την πρακτική της και ταυτόχρονα ένα απέραντο ταξίδι γεύσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, έβλεπε φανατικά το ριάλιτι μαγειρικής και μάλιστα οι δικοί της άνθρωποι της έλεγαν να δηλώσει συμμετοχή, εκείνη όμως δεν αισθανόταν έτοιμη.

Όταν πέρυσι, στο φινάλε του τέταρτου κύκλου, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν το παιχνίδι θα παιχτεί αλλιώς, η Μαργαρίτα πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή έχοντας την πλήρη στήριξη του αγαπημένου της Χρήστου που είναι και ζαχαροπλάστης και τη στηρίζει με κάθε μέσο όσο είναι στον διαγωνισμό.