Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος αποδρά και μαθαίνει την εγκυμοσύνη της Ρενάτας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος αποδρά και μαθαίνει την εγκυμοσύνη της Ρενάτας

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 6/7 επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, που προβάλλεται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, αυτό το κεφάλαιο πρέπει να κλείσει με τα τελευταία επεισόδια.

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά Έλα στη θέση μου στον ALPHA

Τρίτη 6 Ιουλίου - Επεισόδιο 205

Ο Μάρκος κρατούμενος στην αποθήκη, μαθαίνει ότι έχει ανοιχτεί το παλιό του λαπτοπ και φρικάρει. Η Θάλεια φεύγει οριστικά κι ο Δαμιανός μένει πικραμένος. Η Κέντρα προσπαθεί να βγάλει άκρη με τον πατέρα της και τελικά μαθαίνει ότι της ζητά να του αποδείξει τι ξέρει από επιχειρήσεις, διοικώντας από την αρχή τη Σόφο.

Η Ρενάτα έτοιμη να φύγει με την Ισμήνη, ενώ ο Αχιλλέας περιμένει με ανυπομονησία τα στοιχεία που τον δικαιώνουν και δείχνουν τις λαμογιές του Μάρκου. Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι όταν μαθευτεί η είδηση ότι η Σόφο θα επαναλειτουργήσει; Τι θα συμβεί όταν ο Μάρκος τελικά αποδράσει και μάθει ότι η Ρενάτα είναι έγκυος;

Να σημειώσουμε πως η σειρά Έλα στη θέση μου έχει ολοκληρωθεί και οι ηθοποιοί έκαναν δηλώσεις στις κάμερες.

Σε εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά το Έλα στη Θέση μου

Αυλαία ρίχνει αυτή την εβδομάδα η σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου, μετά από αρκετές σεζόν, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ωστόσο να έχει ήδη ετοιμάσει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μπορεί να μην έχει δοκιμαστεί σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους, αυτή τη φορά αποφάσισε όμως να εξερευνήσει έναν χώρο που ίσως να μην το περιμέναμε ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μέσω ενός Q&A που πραγματοποιήσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε πως σχεδιάζει τη δική του ταξιδιωτική εκπομπή η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Περίοδος αλλαγών για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος αυτή την περίοδο προγραμματίζει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια για τη νέα σεζόν.

Σε εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά το Έλα στη Θέση μου αποκάλυψη