Από τον ΑΝΤ1 στο Open - Στο πλευρό της Μπέτυς Μαγγίρα

Απίστευτη έκπληξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από τον ΑΝΤ1 στο Open - Στο πλευρό της Μπέτυς Μαγγίρα

Σοβαρές ανακατατάξεις θα έχουμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια! Η υπογραφεί - έκπληξη είναι αυτή της Μπέτυς Μαγγίρα με το OPEN. Η ηθοποιός θα αναλάβει τη νέα πρωινή εκπομπή του σταθμού μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Οι προετοιμασίες για την εκπομπή έχουν ξεκινήσει και οι ιθύνοντες ψάχνουν να βρουν τους κατάλληλους ανθρώπους για να πλαισιώσουν την Μπέτυ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας το κανάλι φέτος θα στοιχηματίσει σε "νέα" πρόσωπα, σε πρόσωπα που ναι μεν έχουν μια εμπειρία από τηλεόραση αλλά ποτέ δεν έχουν βρεθεί στην θέση της παρουσίασης.

Ο πρώτος υποψήφιος για την Μπέτυ Μαγγγίρα

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Θανάση Αλευρά. Ο ηθοποιός είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση με την συμμετοχή του στο YFSF του ΑΝΤ1 και οι ιθύνοντες σκέφτονται να του δώσουν μια τεράστια ευκαιρία. Συζητήσεις δεν έχουν γίνει ακόμα αλλά όλα οδεύουν προς τα εκεί.

Θανάσης αλευράς αντ1 open

Ποιος είναι ο Θανάσης Αλευράς

Αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και έλαβε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις, όπως "Ο Μικρός Πρίγκηπας" του Εξυπερύ και "Πλούτος" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μίμη Κουγιουμτζή.

Το 2008 του απονεμήθηκε το θεατρικό βραβείο Δημήτρης Χορν για το ρόλο του στην παράσταση «Ήρωες», της Ελένης Γκασούκα.

Το 2013 κέρδισε την πρώτη θέση στον - φιλανθρωπικού χαρακτήρα - διαγωνισμό Your Face Sounds Familiar προσφέροντας τα έσοδα στο Σπίτι του Ηθοποιού.