Το αποψινό live του Big Brother μόλις ξεκίνησε. Οι δύο παρουσιαστές του παιχνιδιού, Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα καλησπέρισαν το κοινό αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πρόκειται καθ’ όλο το βράδυ να σχολιάσει τους παίκτες αλλά και όλα όσα είδαμε αυτήν την εβδομάδα.

Η παρουσιάστρια του Love It επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα μέχρι τη μέση της γάμπας με ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες γόβες, με την ίδια να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Όταν οι παρουσιαστές μάλιστα την ρώτησαν αν έχει ξεχωρίσει κάποιον, η ίδια απάντησε ότι την έχει εντυπωσιάσει και προβληματίσει ταυτόχρινα ο Ισίδωρος.

Η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στο live του Big Brother

Ποιος αποχωρεί απόψε 3/9 

Το μοτίβο που ακολουθούσαμε στο Survivor, το ίδιο ακριβώς θα ακολουθήσουμε και για το Big Brother 2! Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να είναι αρκετά χαμηλά αλλά απασχολεί σαν project κι επειδή ξέρουμε πως πεθαίνετε να μάθετε spoils, παρασκήνια κλπ το Youweekly.gr θα προσπαθήσει να σας μεταφέρει συνεχώς όλα όσα ξέρει!

Απόψε θα παρακολουθήσουμε το πρώτο live του ριάλιτι για φέτος αλλά και την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι! Προτεινόμενοι είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Μελέτης Γαβαλάς και η Έλενα Σπανού

Όπως σας αποκαλύψαμε από νωρίς σήμερα ο Παναγιώτης Πέτσας δεν παίζει να φύγει απόψε! Το κοινό τον θέλει μέσα, δίνει κι έχει να δώσει ακόμα πολύ ψωμάκι! Αυτό είναι το βέβαιο! Το παιχνίδι όλο παίζεται μεταξύ της Έλενας και του Μελέτη!

Μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία που κάναμε στον επίσημο λογαριασμό του youweekly.gr στο instagram για το ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι είδαμε πως πρώτος είχε την στήριξή σας ο Πέτσας και τελευταία η Έλενα! Βέβαια, η διαφορά που έχει στους ψήφους με τον Μελέτη είναι μηδαμινή οπότε καταλαβαίνουμε πως η αποψινή και πρώτη ψηφοφορία θα εξελιχθεί σε θρίλερ!

Ωστόσο, ξέρετε πως έχουμε μάτια κι αυτιά παντού γι’ αυτό ρωτήσαμε και μάθαμε πως… ναι! Η Έλενα απόψε θα μαζέψει τα πράγματά της. Το ταξίδι της αυτό ήταν πολύ γρήγορο. Η συμπεριφορά της, επίσης σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, ήταν αυτή που της κόστισε την παραμονή της! 

Κρατάμε, βέβαια, μια μεγάλη επιφύλαξη γιατί είναι το πρώτο spoil της σεζόν για φέτος όσον αφορά το Big Brother και μετά από αυτά που έπαθε ο Ατζούν με το Survivor μπορεί να έχουμε πάλι τίποτα fake πληροφορίες.

Για να δούμε τι θα δούμε…