Παίκτρια του Bachelor 2 πριν γνωρίσει τον Αλέξη Παππά, είχε παίξει στο Deal

Πάει το μυαλό σας ποια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παίκτρια του Bachelor 2 πριν γνωρίσει τον Αλέξη Παππά, είχε παίξει στο Deal

Χθες, Τρίτη 7/9 έκανε πρεμιέρα το Bachelor 2, με τον Αλέξη Παππά να προσπαθεί να βρει την αληθινή αγάπη στα μάτια 21 διαγωνιζόμενων. Ωστόσο, στο τέλος της βραδιάς έμειναν 19, καθώς 2 αποχώρησαν από την πρώτη κιόλας ημέρα του ριάλιτι.

Πολλές είναι οι κοπέλες που τράβηξαν το ενδιαφέρον. Όπως για παράδειγμα η "Φέτα πρόβλημα", το "Σαξόφωνο" και άλλες. Μια ωστόσο, είχε βγει ξανά στο γυαλί της τηλεόρασης, μιας και είχε παίξει σε αγαπημένο καθημερινό τηλεπαιχνίδι.

Η εν λόγω κοπέλα, με μίνι φόρεμα γεμάτο παγιέτα είχε πάει στο The Bachelor, με τον Χρήστο Φερεντίνο να την βοηθάει να κερδίσει χρήματα.

Αυτή είναι η παίκτρια του Bachelor 2 που πήγε στο Deal

Ο λόγος για την Ιζαμπέλα, που πολλοί θεωρούν πως είναι η νέα Σία Βοσκανίδου, καθώς τραγουδάει και στην πρώτη συνάντηση μπήκε τραγουδώντας.

Άσχημα τα νέα για τον Παππά - Τρώει "Χ" από το πρώτο ραντεβού στο Bachelor 2

Πρεμιέρα έκανε ο νέος κύκλος του The Bachelor με τον Αλέξη Παππά, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, στα επόμενη επεισόδια, ο ίδιος πρόκειται να φάει... Χ από μια κοπέλα.

Ρομαντικά ραντεβού, τρυφερά τετ α τετ και φιλιά θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με τις υποψήφιες νύφες να δηλώνουν τρελές και παλαβές για τον Έλληνα Bachelor.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Μπούσιου, ούτε οι καυγάδες φαίνεται πως θα αργήσουν να εμφανίστουν! Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς θα έρθει αντιμέτωπος και με μια μια απόρριψη από μια κοπέλα που στο πρώτο ραντεβού μαζί του δεν θα δείξει μεγάλο ενθουσιασμό και θα επανεξετάσει την παραμονή της στο παιχνίδι, όμως τελικά αποφασίζει να μην φύγει, μιας και τα χρήματα που παίρνουν οι κοπέλες... δεν τα λες και λίγα!