The Bachelor 2: Με σαξόφωνο εμφανίστηκε παίκτρια - Ποια ήταν η αντίδραση του Αλέξη Παππά

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Με σαξόφωνο εμφανίστηκε παίκτρια - Ποια ήταν η αντίδραση του Αλέξη Παππά

Το «The Bachelor» έφτασε για τα καλά καθώς απόψε ξεκίνησε η πρεμιέρα που περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές του ALPHA. Το έργο του Αλέξη Παππά φαίνεται πως θα είναι αρκετά δύσκολο καθώς όσο εμφανίζονται οι παίκτριες η καθεμία έχει και από ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

Αυτή τη φορά, η Ντίνα αποφάσισε να γνωρίσει τον Bachelor παίζοντας ταυτόχρονα… σαξόφωνο και οι κοπέλες που βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι και παρακολουθούν τη “μοιραία” συνάντηση ενώ δεν άργησαν να έρθουν και τα “μαχαίρια”.

Ο Αλέξης Παππάς φάνηκε αρκετά εντυπωσιασμένος καθώς πέρα από το σαξόφωνο η Ντίνα παίζει και άλλα όργανα παρά το γεγονός ότι είναι μόνο 19 ετών.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από την πρεμιέρα του The Bachelor

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για τον Αλέξη Παππά - Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Bachelor

Μία απίστευτη ανάρτηση θέλησε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με αφορμή την αποψινή (7/9) πρεμιέρα του The Bachelor, αναφερόμενος στον νέο εργένη, Αλέξη Παππά.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι, στην οποία αυτοσαρκαζόταν.

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για τον Αλέξη Παππά πριν την πρεμιέρα του The Bachelor

«Αρχίζω να έχω συναισθήματα για τον Αλέξη», έγραφε πάνω η φωτογραφία, σχολιάζοντας την χαρακτηριστική ατάκα που είπε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Παναγιώτης Βασιλάκος The Bachelor