Τότε κάνει πρεμιέρα το The Bachelor 2 με τον Αλέξη Παππά - Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA

Και έχει να γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τότε κάνει πρεμιέρα το The Bachelor 2 με τον Αλέξη Παππά - Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA

Μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για την μεγάλη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του The Bachelor. Το ριάλιτι του έρωτα, αυτή τη φορά θα έχει στο τιμόνι του τον Αλέξη Παππά και το μόνο σίγουρο είναι πως τίποτα δε θα είναι ίδιο.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τον Αλέξη Παππά και το The Bachelor

Το The Bachelor επιστρέφει στον Alpha και μας ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων που ξυπνά ο έρωτας και το πάθος.

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος bachelor. 21 δυναμικές γυναίκες τον διεκδικούν σθεναρά, ενώ εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, εκείνη που θα του “κλέψει” το μυαλό, την καρδιά και θα τον κατακτήσει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Ονειρικά ραντεβού, ρομαντικά τετ-α-τετ, πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ειδυλλιακά τοπία θα φέρουν τον Bachelor πιο κοντά στη μία και μοναδική γυναίκα που θα του αλλάξει τη ζωή. Η γλυκιά προσδοκία του αληθινού έρωτα και η μαγεία της στιγμής προσφέρουν μία συγκλονιστική εμπειρία αγάπης, γεμάτη συναισθήματα!

The Bachelor. Γιατί η αγάπη είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο!

Πρεμιέρα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 21:20

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στον νέο κύκλο του Bachelor

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μέσα σε όλα αποκάλυψε τα πάντα για τον επόμενο κύκλο του «The Bachelor». Μέσα σε όλες τις αλλαγές που θα δούμε, έχουν ήδη σημειωθεί και αρκετά ευτράπελα με τις παίκτριες και τον Αλέξη Παππά.

Ο δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στις 21 κοπέλες που πρόκειται να διεκδικήσουν τον δεύτερο Έλληνα Bachelor αλλά και στα φοβερά και παραμυθένια ραντεβού που πρόκειται να κάνουν μαζί του.

Οι υποψήφιες.. νύφες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές και άκρως ρομαντικές τοποθεσίες.

Αρκετές εκπλήξεις θα δούμε και φέτος στο ριάλιτι, όπως guests, θεματικά Cocktail partieς αλλά και πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Σατσίδης αναφέρθηκε επίσης και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»