Κυκλοφόρησε το trailer του The Bachelor 2 με τον Αλέξη Παππά - Ψάχνει τον αληθινό έρωτα και το «φωνάζει»

Θα κάψει περισσότερες καρδιές από τον Βασιλάκο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κυκλοφόρησε το trailer του The Bachelor 2 με τον Αλέξη Παππά - Ψάχνει τον αληθινό έρωτα και το «φωνάζει»

Το The Bachelor 2 επιστρέφει σε λίγο καιρό, ανανεωμένο, με νέο εργένη, ο οποίος φυσικά δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Παππά, ο οποίος πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ALPHA με ένα επικό trailer που κυκλοφόρησε.

Ως άλλος James Bond, ο Αλέξης Παππάς, φοράει το σμόκιν του, κάνει κόλπα μπροστά στην κάμερα και δηλώνει αποφασισμένος να βρει τον αληθινό έρωτα ανάμεσα στα κορίτσια που έχουν έρθει για να τον διεκδικήσουν.

Μπορεί το κανάλι μέχρι στιγμής να μην είχε δώσει πολλές πληροφορίες για τον νέο Bachelor που θα έπαιρνε τη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο η Ναταλία Γερμανού λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής της είχε αποκαλύψει μερικά σπαρταριστά στοιχεία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος το ριάλιτι του έρωτα έρχεται με μία εντελώς διαφορετική διάθεση και ο Αλέξης Παππάς είναι έτοιμος να του δώσει άλλο αέρα, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να έχει συνευρεθεί ερωτικά όχι με μία αλλά με δύο παίκτριες μέσα από το παιχνίδι!

Αυτό είναι το trailer του The Bachelor με τον Αλέξη Παππά

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στον νέο κύκλο του Bachelor

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μέσα σε όλα αποκάλυψε τα πάντα για τον επόμενο κύκλο του «The Bachelor». Μέσα σε όλες τις αλλαγές που θα δούμε, έχουν ήδη σημειωθεί και αρκετά ευτράπελα με τις παίκτριες και τον Αλέξη Παππά.

Ο δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στις 21 κοπέλες που πρόκειται να διεκδικήσουν τον δεύτερο Έλληνα Bachelor αλλά και στα φοβερά και παραμυθένια ραντεβού που πρόκειται να κάνουν μαζί του.

Οι υποψήφιες.. νύφες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές και άκρως ρομαντικές τοποθεσίες.

Αρκετές εκπλήξεις θα δούμε και φέτος στο ριάλιτι, όπως guests, θεματικά Cocktail partieς αλλά και πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Σατσίδης αναφέρθηκε επίσης και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»