Big Brother 2: Ο Στηβ θεωρεί πως η Ευδοκία είναι καψούρα με τον Παναγιώτη

Όλα όσα ανέφερε στον Παναγιώτη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ο Στηβ θεωρεί πως η Ευδοκία είναι καψούρα με τον Παναγιώτη

Πολλές είναι οι ανατροπές στο φετινό σπίτι του Big Brother. Βέβαια, είναι αρκετά νωρίς ακόμη καθώς οι παίκτες προσπαθούν να γνωριστούν ακόμη καλύτερα καθώς όλο το 24ωρο θα βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Αναμενόμενο είναι πως οι παίκτες έχουν προς το παρόν αρκετές απορίες.

Αυτή τη φορά ο Στηβ και Παναγιώτης έτσι όπως καθόντουσαν στον κήπο, συζητούσαν για διάφορα θέματα. Ανάμεσα σε αυτά που είπαν στο τραπέζι έπεσε και η αποκάλυψη του Στηβ προς τον Παναγιώτη Πέτσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στηβ θεωρεί πως η Ευδοκία Τσαγκλή, νομίζει πως είναι τσιμπημένη μαζί του. Βέβαια, ο Παναγιώτης δεν το δέχτηκε και είπε χαρακτηριστικά «Δεν νομίζω, νομίζω απλά πως είμαστε πολύ καλοί φίλοι». Να τονίσουμε πως πριν από λίγο ο Παναγιώτης μαζί με την Ανχελίτα ήρθαν αρκετά κοντά.

Δείτε παρακάτω την συζήτηση Πέτσα - Στηβ

Big Brother: Το ροχαλητό του Πέτσα "έδιωξε" τον Στηβ από το δωμάτιο

Η συμβίωση στο σπίτι του μεγάλου αδελφού μέχρι στιγμής φαίνεται να κυλάει ευχάριστα αλλά κάποιες φορές δεν συμβαίνει το ίδιο μιας και ο Στηβ Μιλάτος αναγκάστηκε να φύγει από το δωμάτιο που κοιμόταν.

Ο λόγος εξαιτίας του ροχαλητού του Παναγιώτη Πέτσα. Με αυτά και με εκείνα, ο ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση να πάρει τα πράγματά του και να φύγει τελείως από το δωμάτιο. Μόλις πήγε να ρωτήσει τα κορίτσια εάν υπάρχει κάποιο θέμα εάν πάει στο δωμάτιό τους, εκείνες έμειναν άναυδες.

Ο Στηβ Μιλάτος εμφανίστηκε με το εσώρουχό του και όπως ανέφερες οι κοπέλες εκείνη την στιγμή, φαίνεται να μην είναι η πρώτη φορά που βγαίνει έτσι. Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο ο Παναγιώτης ήρθε πιο κοντά με την Ανχελίτα.

Δείτε το παρκάτω απόσπασμα με τον Στηβ