Big Brother 2: Τα τρυφερά τετ α τετ του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτας

Το φλερτ δυναμώνει όλο και πιο πολύ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Τα τρυφερά τετ α τετ του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτας

Το φλερτ στο σπίτι του μεγάλου αδελφού φαίνεται πως δεν έχει σταματημό καθώς ο Παναγιώτη Πέτσας από την πρώτη μέρα στο σπίτι του Big Brother είχε εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του προς την Ανχελίτα καθώς η εμφάνισή της του κέντρισε για τα καλά την προσοχή.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο 7/9 ο Παναγιώτης μαζί με την Ανχελίτα φάνηκαν να είχαν έρθει αρκετά κοντά αφού είχαν ξαπλώσει μαζί. Αυτή τη φορά, τα πράγματα φαίνεται να μην άλλαξαν και πολύ μιας και η κάμερα τους τσάκωσε σε μια άκρως τρυφερή στιγμή.

Και οι δυο φαίνεται πως απολαμβάνουν αρκετά το φλερτ αλλά ο χρόνος θα δείξει εάν πρόκειται να τους δούμε μαζί μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο με τον Πέτσα και την Ανχελίτα

Big Brother 2: Η "συγγνώμη" του Ισίδωρου Δούνη στον Παναγιώτη Πέτσα

Ο Ισίδωρος Δούνης εξαρχής φάνηκε πως έχει μπει στο παιχνίδι για να κερδίσει. Ο ίδιος από την πρώτη κιόλας στιγμή θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που τον στεναχώρησαν. Με τον ίδιο να αποδεικνύεται πιο «ψευτόμαγκας» από όλους τους υπόλοιπους, μιας και η στρατηγική του είναι αρκετά ξεκάθαρη.

Ο παίκτης, που βρισκόταν στο δωμάτιο απομόνωσης για μία ολόκληρη εβδομάδα, είχε μια μεγάλη ένταση με τον Παναγιώτη Πέτσα, με αφορμή αυτόν τον χαρακτηρισμό, που συνέχιζε να υποστηρίζει με τη στάση του, παρότι ο δεύτερος επιχειρούσε να του εξηγήσει πως δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορές, καθώς και να του ζητήσει να έχουν καλύτερες σχέσεις.

Με την Ανχελίτα να τον πλησιάζει, πάντως, ο Ισίδωρος πείστηκε να ζητήσει συγγνώμη στον Πέτσα για την εναντίον του αντιμετώπιση, μη δείχνοντας ακριβώς να το εννοεί με βάση την πάντοτε ειρωνική του διάθεση, αλλά προχωρώντας στη στρατηγική του.

Δείτε παρακάτω τι έγινε στο σπίτι του Big Brother