Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Πέτσας - Ανχελίτα πιο κοντά από ποτέ

Αυτά είναι τα πρώτα τρυφερά τετ α τετ στο σπίτι του μεγάλου αδελφού

Big Brother 2:  Πέτσας - Ανχελίτα πιο κοντά από ποτέ
TV24 08.09.2021 00:49
Από Ίρις Βίλα

Μετά από την αποχώρηση της Γιώτας Μυλωνά η οποία έφυγε οικειοθελώς φαίνεται πως υπάρχουν κι ευχάριστα νέα μέσα σε όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα ήρθαν αρκετά κοντά. Οι δυο τους έπεσαν να κοιμηθούν μαζί και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένας νέος έρωτας γεννιέται.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως ο Παναγιώτης Πέτσας από την πρώτη στιγμή είχε εξομολογηθεί στην Ανχελίτα πως της βλέπει ερωτικά και ότι σίγουρα ενδιαφέρεται για εκείνη.

όπως φαίνεται όλο αυτό αρέσει και στην ίδια καθώς μέχρι τώρα δεν έχει δείξει να αρνείται το φλερτ του Παναγιώτη. Άραγε θα τους δούμε ως ζευγάρι μέσα από το σπίτι του Big Brother;

Δείτε παρακάτω το τρυφερό βίντεο του Πέτσα και της Ανχελίτα

Big Brother 2: Η "συγγνώμη" του Ισίδωρου Δούνη στον Παναγιώτη Πέτσα

Ο Ισίδωρος Δούνης εξαρχής φάνηκε πως έχει μπει στο παιχνίδι για να κερδίσει. Ο ίδιος από την πρώτη κιόλας στιγμή θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που τον στεναχώρησαν. Με τον ίδιο να αποδεικνύεται πιο «ψευτόμαγκας» από όλους τους υπόλοιπους, μιας και η στρατηγική του είναι αρκετά ξεκάθαρη.

Ο παίκτης, που βρισκόταν στο δωμάτιο απομόνωσης για μία ολόκληρη εβδομάδα, είχε μια μεγάλη ένταση με τον Παναγιώτη Πέτσα, με αφορμή αυτόν τον χαρακτηρισμό, που συνέχιζε να υποστηρίζει με τη στάση του, παρότι ο δεύτερος επιχειρούσε να του εξηγήσει πως δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορές, καθώς και να του ζητήσει να έχουν καλύτερες σχέσεις.

Με την Ανχελίτα να τον πλησιάζει, πάντως, ο Ισίδωρος πείστηκε να ζητήσει συγγνώμη στον Πέτσα για την εναντίον του αντιμετώπιση, μη δείχνοντας ακριβώς να το εννοεί με βάση την πάντοτε ειρωνική του διάθεση, αλλά προχωρώντας στη στρατηγική του.

Δείτε παρακάτω τι έγινε στο σπίτι του Big Brother

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: "Είχε έρθει σπίτι μου και για δυο ώρες..." - Ο Θέμης Κανέλλος αδειάζει τον Ισίδωρο!

Big Brother 2 - spoiler: Πασίγνωστη τραγουδίστρια ένα βήμα πριν μπει στο σπίτι

Share