The Bachelor 2: Αυτά είναι τα ονόματα των κοριτσιών που θα πάνε στο ομαδικό ραντεβού

Έντονες αντιδράσεις από τα υπόλοιπα κορίτσια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Αυτά είναι τα ονόματα των κοριτσιών που θα πάνε στο ομαδικό ραντεβού

Και στο σημερινό επεισόδιο της Παρασκευής τα πράγματα φαίνονται πως έχουν φουντώσει από τα πρώτα κιόλας λεπτά μιας και η Γιώτα ανακοίνωσε στα υπόλοιπα κορίτσια ποιες θα είναι οι τυχερές που θα πάνε στο ομαδικό ραντεβού.

Εκείνες οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με τον Bachelor, κοινώς Αλέξη Παππάς είναι οι Λάουρα, Βαλέρια, Νατάσα, Μαριάνθη, Ειρήνη.

Βέβαια, μόλις το άκουσαν οι υπόλοιπες άρχισαν να εκφράζουν πικρόχολα σχόλια καθώς μετά το τέλος του ομαδικού ραντεβού ο Αλέξης Παππάς θα επιλέξει μόνο μια παίκτρια να παραμένει μαζί του.

Δείτε παρακάτω τις αντιδράσεις των κοριτσιών

The Bachelor 2: Άσχημα τα νέα για τον Παππά - Τρώει "Χ" από το πρώτο ραντεβού

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει σήμερα το βράδυ στις 21.00 ο νέος κύκλος του The Bachelor με τον Αλέξη Παππά, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, στα επόμενη επεισόδια, ο ίδιος πρόκειται να φάει... Χ από μια κοπέλα.

Ρομαντικά ραντεβού, τρυφερά τετ α τετ και φιλιά θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με τις υποψήφιες νύφες να δηλώνουν τρελές και παλαβές για τον Έλληνα Bachelor.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Μπούσιου, ούτε οι καυγάδες φαίνεται πως θα αργήσουν να εμφανίστουν! Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς θα έρθει αντιμέτωπος και με μια μια απόρριψη από μια κοπέλα που στο πρώτο ραντεβού μαζί του δεν θα δείξει μεγάλο ενθουσιασμό και θα επανεξετάσει την παραμονή της στο παιχνίδι, όμως τελικά αποφασίζει να μην φύγει, μιας και τα χρήματα που παίρνουν οι κοπέλες... δεν τα λες και λίγα!