The Bachelor 2: Τα αρνητικά σχόλια των κοριτσιών για το ραντεβού της Έλενας με τον Αλέξη Παππά

Τι ανέφεραν;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Τα αρνητικά σχόλια των κοριτσιών για το ραντεβού της Έλενας με τον Αλέξη Παππά

Τα νεύρα στο «The Bachelor» δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο... να τεντωθούν και αφορμή στάθηκε, αυτή την φορά, το ραντεβού του Αλέξη Παππά με την Έλενα, που στην αρχή προοριζόταν για την Αθηνά.

Ο Bachelor είχε διαλέξει την... νεοϋορκέζα 26 ετών για μια ρομαντική βόλτα, κάνοντας ιππασία και ξαπλώνοντας σε ένα κρεβάτι πάνω στη λίμνη, αλλά τελικά η Έλενα σταμάτησε το ραντεβού, κάνοντας «κοτόπουλο μπλοκ» στη συμπαίκτριά της, κάτι που την εκνεύρισε αρκετά.

Τα νεύρα της Αθηνάς δεν είχαν περάσει και, κάπως έτσι, επιτέθηκε στην Έλενα στην επιστροφή της στη βίλα. Την αποκάλεσε «κλέφτρα» και επεσήμανε, ότι ποτέ της δε θα σταματούσε ραντεβού άλλης κοπέλας, ακόμη κι αν είχε το πλεονέκτημα.

Δείτε παρακάτω τι έγινε στην βίλα του The Bachelor

The Bachelor: "Κλάμα" στο Twitter με την Αθηνά - "26 ήσουν όταν η Κορομηλά έφερε τον Ρίκι Μάρτιν"

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης (7/9) ο πολυαναμενόμενος νέος κύκλος του The Bachelor 2 με τον Αλέξη Παππά. Μια από τις παίκτριες που συζητήθηκε μάλιστα αρκετά ήταν η Αθηνά.

«Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Έρχεται κατευθείαν από την Αμερική αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor. Θέλει να παντρευτεί Έλληνα! Λατρεύει τους ελληνικούς χορούς και θέλει ο σύντροφος της να ξέρει να χορεύει ζεϊμπέκικο και νησιώτικα. Έχει τεράστια αδυναμία στην ελληνική φέτα. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς φέτα! Πιστεύει πολύ στο Θεό και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει! Θέλει ο Bachelor να έχει μπράτσα, καλή καρδιά και να μην είναι τσιγγούνης» ακούσαμε στην χθεσινή πρεμιέρα.

Μάλιστα, ως λάτρης της φέτας έφτιαξε μια και την έφερε στον Αλέξη, για να τον εντυπωσιάσει.

Ωστόσο, δεν ήταν αυτό που σχολίαστηκε από τους χρήστες του Twitter, αλλά η ηλικία της, μιας και δηλώνει 26 χρονών.

Το Twitter για ακόμη μια φορά πήρε κυριολεκτικά φωτιά και οι χρήστες έδωσαν ξανά ρεσιτάλ, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που την παρομοίασαν με την περσινή Έλενα Μπάση.