Big Brother 2: Η αμηχανία της Σοφίας Δανέζη όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Κεχαγιά

Τι απάντησε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η αμηχανία της Σοφίας Δανέζη όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Κεχαγιά

Άλλο ένα live του Big Brother ξεκίνησε και όπως ήταν λογικό οι παρουσιαστές ήταν και πάλι έτοιμοι στα πόστα τους. Βέβαια, αυτή τη φορά ήταν καλεσμένη και η Σοφία Δανέζη η οποία πρόκειται να σχολιάσει την διαμονή των παικτών στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Η Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της καθώς ήταν εκθαμβωτική ωστόσο ήρθε σε αμηχανία όταν η Ναταλί Κάκκαβα την ρώτησε «πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Δημήτρη Κεχαγιά».

«Είναι καλά ο άνθρωπος, να είναι καλά...», αρκέστηκε να πει η Σοφία Δανέζη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να καταλαβαίνει την αμηχανία της και να αλλάζει θέμα προτού προκύψει κάτι απρόοπτο στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη για τον Δημήτρη Κεχαγιά

Big Brother 2 spoiler 10/9: Ντέρμπι η σημερινή ψηφοφορία - Αυτός φεύγει!

Κρίσιμο το αποψινό 10/9 βράδυ για τους παίκτες του Big Brother 2 και το 12% που βλέπει το project, καθώς θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο live και συνεπώς η δεύτερη αποχώρηση από το παιχνίδι!

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη Παρασκευή είχε αποχωρήσει - όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr πρώτο μέσα από spoil - η Έλενα Σπανού!

Και αυτή την φορά το Youweekly.gr έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μάθει τι θα συμβεί και... δεν μας ξεφεύγει τίποτα τα έχουμε ξανά πει αυτά!

Big Brother 2 spoiler 10/9 ποιος αποχωρεί

Όπως μας αποκάλυψε πηγή μας μέσα από το κανάλι που γνωρίζει καλά τι συμβαίνει, παρά το γεγονός πως οι τηλεφωνικές γραμμές δεν έχουν κλείσει ακόμα και η ψηφοφορία συνεχίζεται, εκείνη που δείχνει να παίρνει υπερβολική αγάπη από το κοινό είναι η Ευδοκία!

Από την άλλη υπάρχει μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Μελέτη και της Μαίρης, με τον πρώτο να βγαίνει λιγότερο επιθυμητός στο κοινό! Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα δείχνει και η διαδικτυακή ψηφοφορία στο instagram account του Youweekly.gr!

Εμείς πάντως μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά πως το όνομα που θα ανακοινώσουν σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα είναι αυτό του Μελέτη!

Αναμένουμε να δούμε, λοιπόν...