Το Αύριο Μας Ανήκει 13/9: Μια έκρηξη έρχεται να ταράξει την ζωή μιας κοινότητας της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το Αύριο Μας Ανήκει 13/9: Μια έκρηξη έρχεται να ταράξει την ζωή μιας κοινότητας της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα σειρά του MEGA, Το Αύριο Μας Ανήκει. Μια ξαφνική έκρηξη έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή μιας παραθαλάσσιας κοινότητας της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Οι εξελίξεις του πρώτου (13/9) επεισοδίου της σειράς Το Αύριο Μας Ανήκει

Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν τον βρει ζωντανό, οι ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας θα κλονιστούν από την ξαφνική του σύλληψη.

Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματά της και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει την οικογένεια της;

Σήμερα θα δούμε ότι σε μια παραθαλάσσια κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι ζωές των ανθρώπων κλονίζονται από μια ξαφνική έκρηξη στη μαρίνα της περιοχής. Η Σοφία ψάχνει στα θύματα τον έφηβο γιο της, έχοντας ήδη αναγνωρίσει το πτώμα του προπονητή του. Παρά το επικείμενο διαζύγιο, ο σύζυγός της, Νικηφόρος, αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι και να στηρίξει την οικογένειά του.Ο δήμαρχος της πόλης κάνει λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο. Όταν η Σοφία βρίσκει τον γιο της, δεν προλαβαίνει να χαρεί. Για ποιο λόγο συλλαμβάνει η αστυνομία το παιδί της;

Το Αύριο Μας Ανήκει 13/9

H τηλεοπτική Δεβόρρα από τη σειρά "Εκείνες κι εγώ", επιστρέφει στην τηλεόραση

Έπειτα από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η ηθοποιός Νίκη Σερέτη που αγαπήθηκε περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά "Εκείνες και εγώ", επιστρέφει στο γυαλί.

Θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ, «Το αύριο μας ανήκει» που κάνει πρεμιέρα την προσεχή Δευτέρα. Στο περιοδικό 7 Μέρες TV, αναφέρθηκε στους λόγους που απείχε από την τηλεόραση, μετά την εξομολόγηση της για την δύσκολη περίοδοι που έζησε.

«Δε σκέφτηκα ποτέ να μετρήσω τον χρόνο της απουσίας μου στο γυαλί. Δεν επισκέπτομαι συχνά το παρελθόν. Προσπαθώ να με εκπαιδεύω στο εδώ και τώρα. Τώρα που το λες, τελείωσα το 2008 με το «Αν μ’ αγαπάς» και μετά κάτι έκανα στην ΕΡΤ με τον Χρήστο Δήμα και μετά παύση. Αγαπώ τις παύσεις με νόημα, αγαπάω το καλό θέατρο, μισώ τα στερεοτυπικά κλισέ, την αφόρητη κυριολεξία και τη βαρύγδουπη λέξη καριέρα. Πάντως, από ότι φαίνεται, το γυαλί δεν είχε ραγίσει».

«Στην αρχή μου έλειπε η τηλεόραση, σίγουρα ναι. Μετά χαλάρωσα και αφέθηκα πιο πολύ στο τυχαίο. Αυτό εμπεριέχει και μια ελευθερία. Σήμερα μου λείπουν μόνο τα πράγματα που τους λείπω κι εγώ. Πάω μόνο όπου αγαπιέμαι».

H τηλεοπτική Δεβόρρα από τη σειρά