Το αύριο μας ανήκει: Μετά από την έκρηξη ήρθαν και οι συνέπειες - Ποια πάσχει από αμνησία;

Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο 15/9

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το αύριο μας ανήκει: Μετά από την έκρηξη ήρθαν και οι συνέπειες - Ποια πάσχει από αμνησία;

Η νέα σειρά του Mega, το «Αύριο μας ανήκει» φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο καθώς οι εξελίξεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είναι ανατρεπτικές.

Οι εξελίξεις του πρώτου (15/9) επεισοδίου της σειράς Το Αύριο Μας Ανήκει

Έτσι, ύστερα από την έκρηξη στην Αθηναϊκή Ριβιέρα που τάραξε τις ζωές των κατοίκων, η Έλλη επιβίωσε, αλλά πάσχει από αμνησία.

Η αστυνομία επικεντρώνει την έρευνά της στην οικογενειακή ζωή της Σοφίας. Ο αστυνόμος Λευτέρης, ο οποίος ηγείται της έρευνας, έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο στην έκρηξη, και είναι καχύποπτος με τον γιο της Σοφίας.

H τηλεοπτική Δεβόρρα από τη σειρά "Εκείνες κι εγώ", επιστρέφει στην τηλεόραση

Έπειτα από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η ηθοποιός Νίκη Σερέτη που αγαπήθηκε περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά "Εκείνες και εγώ", επιστρέφει στο γυαλί.

Θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ, «Το αύριο μας ανήκει» που κάνει πρεμιέρα την προσεχή Δευτέρα. Στο περιοδικό 7 Μέρες TV, αναφέρθηκε στους λόγους που απείχε από την τηλεόραση, μετά την εξομολόγηση της για την δύσκολη περίοδοι που έζησε.

«Δε σκέφτηκα ποτέ να μετρήσω τον χρόνο της απουσίας μου στο γυαλί. Δεν επισκέπτομαι συχνά το παρελθόν. Προσπαθώ να με εκπαιδεύω στο εδώ και τώρα. Τώρα που το λες, τελείωσα το 2008 με το «Αν μ’ αγαπάς» και μετά κάτι έκανα στην ΕΡΤ με τον Χρήστο Δήμα και μετά παύση. Αγαπώ τις παύσεις με νόημα, αγαπάω το καλό θέατρο, μισώ τα στερεοτυπικά κλισέ, την αφόρητη κυριολεξία και τη βαρύγδουπη λέξη καριέρα. Πάντως, από ότι φαίνεται, το γυαλί δεν είχε ραγίσει».

«Στην αρχή μου έλειπε η τηλεόραση, σίγουρα ναι. Μετά χαλάρωσα και αφέθηκα πιο πολύ στο τυχαίο. Αυτό εμπεριέχει και μια ελευθερία. Σήμερα μου λείπουν μόνο τα πράγματα που τους λείπω κι εγώ. Πάω μόνο όπου αγαπιέμαι».

H τηλεοπτική Δεβόρρα από τη σειρά