Top Chef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Top Chef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του Top Chef, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ρίχτηκαν στη μάχη προκειμένου να καταφέρουν να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Ένας από αυτούς ωστόσο δεν τα κατάφερε και αποχώρησε.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Top Chef

Ο λόγος για τον Κάρολο Μιχαηλίδη. Οι τρεις κριτές δοκίμασαν το πιάτο του και έκριναν ότι είναι αυτός που δεν πρέπει να έχει μέλλον στο παιχνίδι.

Συναγερμός στον ΣΚΑΙ με το Top Chef - Η απόφαση του σταθμού

Έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 5/9 αλλά δεν πέρασε το 10% στα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό και μόνο έπρεπε να ταρακουνήσει τον σταθμό ΣΚΑΙ.

Από την δεύτερη κιόλας ημέρα έπεσε στα μονοψήφια κι έκτοτε βγαίνει τελευταίο και καταϊδρωμένο στην prime time ζώνη. Η αλήθεια είναι πως φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά ανέκαθεν η συγκεκριμένη ζώνη ήταν η πιο δύσκολη.

Ο ΣΚΑΙ πήρε ένα ρίσκο και μπράβο γι' αυτό γιατί τολμάει, δεν φοβάται το οποίο όμως δεν έχει βγει σε καλό και... κάτι πρέπει να συμβεί γι' αυτό!

Στα χθεσινά 8/9 ποσοστά τηλεθέασης το Top Chef έφτασε πάλι στο δυναμικό κοινό το 7%. Λες κι έχει κολλήσει η βελόνα. Κάτι που εννοείται δυσαρεστεί τους ιθύνοντες οι οποίοι σκέφτονται πως ξεκινάει και το GNTM και θα παίζει απέναντί του θα... εξαφανιστεί πλήρως από τον χάρτη η εκπομπή μαγειρικής.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Γαμπρός από το Λονδίνο 10,1
  • ΣΚΑΙ: Top Chef 7,0
  • Mega: Η γη της Ελιάς 21,8
  • ALPHA: Σασμός 33,2
  • STAR: Το μούτρο: Η επιστροφή 10,8
  • OPEN: The mallorca Files 3.4

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, που θα διαβάσετε πρώτοι μόνο στο Youweekly.gr έχει πέσει στο τραπέζι το Top Chef να αλλάξει ώρα! Οι ιθύνοντες είναι ρεαλιστές, βλέπουν και ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί οπότε... κάτι πρέπει να κάνουν γι' αυτό! Το μόνο πρόβλημα είναι πως εκτός του ότι δεν βρίσκουν ποια ώρα θα ήταν η κατάλληλη για να το τοποθετήσουν, δεν ξέρουν και τι θα μπορούσαν να βάλουν στην θέση του για να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό!

Για αρχή αποφάσισαν να εμπλουτίσουν λίγο το παιχνίδι σαν παιχνίδι, δηλαδή να έχουν περισσότερες guest εμφανίσεις από καταξιωμένους chef αλλά και να πατήσουν στις πιο... ριάλιτι - εμπορικές στιγμές μπας και τραβήξουν τα βλέμματα των τηλεθεατών!

Για να δούμε τι θα δούμε...