Big Brother 2: Άσχημος καυγάς μεταξύ Στηβ και Κωστή - «Είσαι πέντε χρονών με αυτά που κάνεις, είσαι παιδί»

Προσπάθησαν να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους αλλά τα έκαναν χειρότερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Άσχημος καυγάς μεταξύ Στηβ και Κωστή - «Είσαι πέντε χρονών με αυτά που κάνεις, είσαι παιδί»

Σαν τον σκύλο με την γάτα είναι πια ο Στηβ με τον Κωστή, μια σχέση η οποία έχει περάσει από 40 κύματα, από την πρώτη κιόλας μέρα που γνωρίστηκαν μέσα στο Big Brother. Οι δυο τους χθες (20/9) είχαν έναν σοβαρό τσακωμό για αυτό και ο Κρητικός της παρέας θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους.

Αρχικά, ο Κωστής είπε από την μεριά του: “Δεν θέλω να τσακωθούμε αλλά όλη μέρα μου την… μπαίνεις. Σήμερα καθόμασταν όλοι εδώ μετά το φαγητό και λες “Τι ωραία που περνάμε…” και ξεκινάς να ειρωνεύεσαι. Εγώ όμως εάν το έκανα αυτό θα άνοιγες την πόρτα και θα έφευγες" με τον Μιλάτο από την άλλη να απαντά: “Είσαι πέντε χρονών με αυτά που κάνεις, είσαι παιδί. Εσύ σηκώθηκες και έφυγες και μάζεψες και τα πράγματά σου. Θέλω να μου απαντήσεις ως ενήλικος άνθρωπος και με μια αιτιολογία. Εγώ έχω το χιούμορ μου και καταλαβαίνω στις στιγμές που κάνεις πλάκα και πότε μιλάς σοβαρά”.

Ο Κώστας Στυλιανάκης ενοχλήθηκε από την κίνηση του Στηβ με το κομποσκοίνι που του χάρισε και έτσι του είπε: “Μήπως δεν θες να κάνουμε παρέα; Δεν θέλω να νευριάσεις, θέλω απλά να το συζητήσουμε. Σου έδωσα το κομποσκοίνι μου και στο έδωσα από την καρδιά μου. Εσύ έτσι όπως μου το πέταξες πριν άνοιξε σε δυο κομμάτια”.

Ο τσακωμός Κωστή - Στυβ και το ξεκαθάρισμα

Η αμήχανη συνάντηση της Σπυροπούλου με τον Στηβ Μιλάτο

Καλεσμένη του 4ου live του Big Brother ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε μετά από ένα.. μισάωρο προκαλώντας μια μικρή σύγχυση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια συναντήθηκε τηλεοπτικά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια με τον Στηβ Μιλάτο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου” στον Alpha.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε φυσικά και έσπευσε να τους ρωτήσει αμέσως για την τότε συνεργασία τους.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν αποκάλυψε: «Εντάξει καλά είχαμε περάσει με τον Στηβ. Είχε τα παράπονά του τότε με τον Παύλο Σταματόπουλο. Ήθελε να μιλάει ο Στηβ και ο Παύλος έλεγε τα δικά του. Είναι καλό όταν είσαι στην αρχή, να σε προστατεύει κάποιος. Ήταν μια ωραία συνεργασία. Μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Εγώ θυμάμαι ωραία πράγματα γιατί έχω ακούσει πολλά. Καλή τύχη εύχομαι.»