Big Brother 2: Ο Πυργίδης αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα Μαρία

«Εγώ Θεσσαλονίκη κι αυτή Κρήτη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ο Πυργίδης αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα Μαρία

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ο σημερινός καλεσμένος στο Live του Big Brother 2. Μετά την εντυπωσιακή άφιξή του και τα υπέροχα σχόλια που έκανε για τη Ναταλί Κάκκαβα, μίλησε για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, μετά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν έρθει πιο κοντά.

Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Πυργίδης, η σχέση του με την Άννα Μαρία πάγωσε μιας και μπήκε στη μέση ο κορωνοϊός και έτσι δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Πυργίδη για την Άννα Μαρία στο Big Brother 2

«Με την Άννα Μαρία πλάκωσε ο κορωνοϊός, χαθήκαμε όλοι και δεν έγινε τίποτα. Εγώ Θεσσαλονίκη κι αυτή Κρήτη, οπότε δεν γινόταν τίποτα, δεν υπήρξε connection», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Πυργίδη

Στο βίντεο της παρουσίασής του είπε: “Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη”

Η μητέρα του είπε: “Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο, είναι αυτός που είναι, είναι αληθινός. Έχει σαν πρότυπο την οικογένεια, τη θρησκεία, την πατρίδα”

Ο Δημήτρης συνέχισε λέγοντας: “Με τους γονείς μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα’θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του Big Brother μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές. Είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι έτοιμος για να τα ισοπεδώσω όλα. Κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών.