The Bachelor 2: Οργισμένη η Φαίη με την Αθηνά New York - Διέκοψε το τετ-α-τετ της με τον Αλέξη

«Κορίτσια είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Οργισμένη η Φαίη με την Αθηνά New York - Διέκοψε το τετ-α-τετ της με τον Αλέξη

Η Φαίη είναι με διαφορά η πιο εκρηκτική κοπέλα μέσα στο σπίτι του The Bachelor 2. Κάθε της αντίδραση είναι υπερβολική και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση με όλα τα κορίτσια στο σπίτι μιας και θεωρεί πως μόνο εκείνη είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Αλέξη Παππά.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο, μετά τον ομηρικό καυγά της με την Έλενα, στο κοκτέιλ πάρτι βρέθηκε με τον Αλέξη και οι δυο τους προσπάθησαν να λύσουν το θέμα που προέκυψε. Η Αθηνά New York ωστόσο είχε άλλα σχέδια μιας και αποφάσισε να κάνει κι εκείνη για μία φορά «κοτόπουλο μπλοκ».

Η οργή της Φαίης για την Αθηνά στο The Bachelor 2

«Κορίτσια είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένη. Πάρα μα πάρα πολύ. Εκεί που μιλάω με τον Αλέξη ωραία και καλά έρχεται η Αθηνά και μας διακόπτει. Είναι απαράδεκτη η κοπέλα. Ξέρει η Αθηνά και της το είπα ότι εγώ με τον Αλέξη δεν έχω τόσες ευκαιρίες όσες εκείνη», είπε οργισμένη η Φαίη.

«Λύγισε» η Ιζαμπέλα με τα λόγια της Έλεν

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Ιζαμπέλα να εμπλέκεται σε καυγάδες στο The Bachelor 2 και να κράζει τις συμπαίκτριές της ωστόσο απόψε (8/10), γνωρίσαμε ένα εντελώς διαφορετικό της πρόσωπο, πολύ τρυφερό το οποίο δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, όταν τα κορίτσια έφτασαν στον κήπο για το κοκτέιλ πάρτι, η Έλεν αποφάσισε να πάρει τον λόγο. Στο σημείο εκείνο θέλησε να ευχαριστήσει την Ιζαμπέλα καθώς και τη Νατάσα μιας και ήταν οι δύο κοπέλες που την πλησίασαν όταν μπήκε στο σπίτι και στάθηκαν δίπλα της όταν την είδαν να κλαίει.

Τα λόγια της συγκίνησαν ιδιαίτερα την Ιζαμπέλα, η οποία την πλησίασε βουρκωμένη και την πήρε αγκαλιά μπροστά στα υπόλοιπα κορίτσια.