The 2night show: Ο Αιμίλιος Χειλάκης ο αποψινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί του και ο "Κουτσαβάκης"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Ο Αιμίλιος Χειλάκης ο αποψινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην αποψινή (11/10) εκπομπή του The 2night show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Αιμίλιο Χειλάκη. Ο «κακός» Ακύλας των «Άγριων Μελισσών», (δείτε εδώ μερικές backstage φωτογραφίες) που επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια, μιλά για τον ρόλο - πρόκληση στην καθηλωτική σειρά του ΑΝΤ1 που, αν και του αρέσει να υποδύεται, δεν μπορεί να τον αγαπήσει.

Οι σημερινοί καλεσμένοι του The 2night show

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραδέχεται πως η κάμερα δεν είναι το «φόρτε» του, και εξηγεί γιατί λατρεύει το θέατρο. Τέλος, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Προδοσία», στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί, δηλώνει ότι έχει προδώσει αλλά και έχει προδοθεί στο παρελθόν.

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο ανατρεπτικός Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης) με το μπαγλαμαδάκι του. Ο viral ρεμπέτης που έγινε γνωστός από τη διοργάνωση του περίφημου κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη, εν μέσω καραντίνας, και το οποίο στη συνέχεια το έκανε τραγούδι, έρχεται στο στούντιο όπου τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ποιος ήταν, τελικά, αυτός που κάλεσε την αστυνομία για το κορονοπάρτι και εξηγεί γιατί δεν έχει πληρώσει, ακόμη, το βαρύ πρόστιμο που του επιβλήθηκε. Τέλος, αναφέρει από πού εμπνεύστηκε την τελευταία του επιτυχία «Μ' απαγόρεψαν ρε μάγκες».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ο αποψινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο, σταμάτησε να...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε σήμερα 6/10 ο Αιμίλιος Χειλάκης ο οποίος μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε καθώς χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι στα 42 του χρόνια. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Μέσα σε όλα ό ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου, αλλά όταν υπάρχει και 1% πιθανότητα να πεθάνεις, υπάρχει όντως μια πιθανότητα να πεθάνεις. Είχα έναν καλοήθη όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, όπου είχα έναν φοβερό γιατρό ο οποίος ήταν στο Άμστερνταμ και ήρθε εδώ πέρα στην Ελλάδα.

Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο, σταμάτησε να κάνει κίνηση και το ένα μου μάτι ήταν δεν ήταν αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα, από τη στιγμή που το κατάλαβα, έγινε και η εγχείρηση».

«Είπα τότε στον γιατρό μου πως οτιδήποτε και αν συμβεί, δεν φέρεις καμία ευθύνη, έχω ζήσει μια γεμάτη ζωή, είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει και μου είπε ο γιατρός: Πρώτη φορά βλέπω ασθενή να με ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι».