GNTM 4 - Άννα για Ραφαέλα: "Δεν μπορώ άλλο να την ακούω! Μου έχει σπάσει τα νεύρα"

"Στα μαχαίρια" οι δύο παίκτριες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - Άννα για Ραφαέλα:

Κατά της Ραφαέλας ξέσπασε μετά την αποψινή (12/10) φωτογράφιση του GNTM 4 η Άννα. Η ίδια έχει δείξει από τα πρώτα επεισόδια πως δεν πολύσυμπαθεί την Ραφαέλα, κάτι που επιβεβαιώνεται όλο κι περισσότερο.

Σε μια συζήτηση λοιπόν που είχαν οι κοπέλες μεταξύ τους αναφορικά με το πως τα πήγαν στην φωτογράφιση, η Ραφαέλα γκρίνιαξε και δήλωσε πως δεν είναι καθόλου σίγουρη για τον εαυτό της. Αυτό στάθηκε αφορμή για την Άννα να ξεσπάσει στην κάμερα και να τονίσει πόσο πολύ της έχει σπάσει τα νεύρα και πως δεν μπορεί να την ακούει άλλο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως παρόλο που και οι 2 ήθελαν να έχουν το αίσθημα φόβου στη φωτογράφιση, τελικά το πήρε η Άννα με την Ραφαέλα να λέει στους υπόλοιπους ότι δεν το συζήτησαν και ότι το πήρε με δική της καθαρά πρωτοβουλία ενώ πριν καιρό η Άννα είχε ξεσπάσει σε κλάματα στην κάμερα.

Το ξέσπασμα της Άννας κατά της Ραφαέλας στο GNTM 4

Αποχώρησε οικειοθελώς λόγω άγχους - Σοκαρίστηκαν κριτές και παίκτες

Μια απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό (12/10) επεισόδιο του GNTM 4, λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση. Κριτές και παίκτες σοκαρίστηκαν μετά την ανακοίνωση αυτή.

Συγκεκριμένα, όλοι οι διαγωνιζόμενοι πλην της Μελίνας συγκεντρώθηκαν προκειμένου να ακούσουν το κόνσεπτ της σημερινής φωτογράφισης.

Μόλις η Ζενεβιέβ αντιλήφθηκε την απουσία της συγκεκριμένης παίκτριας πήγε να την ψάξει, με την ίδια να είναι μόνη της σε ένα δωμάτιο, λόγω κρίσης άγχους και πανικού.

Λίγο αργότερα, η Μελίνα της ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι καθώς το άγχος την εμποδίζει στο να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Αμέσως μετά το ανακοίνωσε και στα υπόλοιπα παιδιά, με τα περισσότερα να ξεσπούν σε κλάματα ενώ μέχρι στιγμής φημολογούνταν ότι ένας άλλος παίκτης θα οδηγούνταν σε οικειοθελή αποχώρηση.