GNTM 4: Έξαλλος ο Θοδωρής με τα ρούχα που του δόθηκαν στο σημερινό σετ

«Μου είχαν πετάξει ένα απλό σακάκι λες και...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Έξαλλος ο Θοδωρής με τα ρούχα που του δόθηκαν στο σημερινό σετ

Ο ανταγωνισμός στο σπίτι του GNTM 4 φαίνεται πως έχει "φουντώσει" για τα καλά μιας και οι ανατροπές είναι αρκετές καθώς όπως βλέπουμε όλοι όσοι έχουν φτάσει μέχρι εδώ έχουν τον ίδιο στόχο, που είναι το πολυπόθητο έπαθλο.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Κυβέλη ήταν εκείνη η οποία κατάφερε να κερδίσει το beauty challenge αλλά οι προκλήσεις δεν έχουν τέλος μιας και για άλλη μια φορά τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να ξεκινήσουν την φωτογράφιση για την δοκιμασία αποχώρησης.

Μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής φάνηκε αρκετά δυσαρεστημένος με την επιλογή των ρούχων του καθώς θεωρήθηκε από εκείνον μεγάλη αδικία το γεγονός πως οι υπόλοιποι παίκτες είχαν "καλύτερα" ρούχα σε σχέση με αυτόν. Μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να του μιλήσει και να του εξηγήσει πως η δουλειά ενός μοντέλου δεν είναι να κρίνει τα ρούχα.

Η αντίδραση του Θοδωρή στο GNTM 4

Πέθανε αγαπημένο του πρόσωπο και δεν το γνωρίζει - Θρήνος για παίκτη που βρίσκεται στο GNTM 4

Μπορεί εκείνος να βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNΤΜ 4 κυνηγώντας το όνειρό του -όπως και οι υπόλοιποι 19 παίκτες- ωστόσο η οικογένεια του βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες. Ο λόγος για τον Θοδωρή Τσαρούχα.

Ο 32χρονος hipster, που εντυπωσίασε από την πρώτη audition του τους κριτές, έχασε την αγαπημένη του γιαγιά. Την δυσάρεστη αυτή είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media η αδερφή του.

Ωστόσο, πιθανότατα ο ίδιος να μην γνωρίζει ακόμα τίποτα, μιας και όσο βρίσκονται στο σπίτι του GNTM δεν επιτρέπεται να έχουν επικοινωνία με τις οικογένειές τους.

Θρήνος για παίκτη που βρίσκεται στο GNTM 4