GNTM 4: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες που πέρασαν στο σπίτι

Ανάμεσά τους φαβορί αλλά και outsiders

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες που πέρασαν στο σπίτι

Μετά από αρκετές audition, ένα απαιτητικό ID Catwalk και μια δύσκολη φωτογράφιση, ορίστηκαν τελικά οι παίκτες που κέρδισαν επάξια μια θέση στο σπίτι του GNTM 4. Η παίκτρια που είχε ήδη το εισιτήριο για το σπίτι ήταν η Ειρήνη Λεμπέση, μιας και κέρδισε το Golden Pass.

Οι κριτές, μετά το τέλος της αποψινής (27/9) φωτογράφισης, ανέφεραν πως φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από ποτέ, μιας και έχουν μπροστά τους πολύ εντυπωσιακά μοντέλα.

Τελικά, κατέληξαν στην 20αδα που θα μπει στο σπίτι. Ο Ιάσονας, μάλιστα, παρόλο που ήταν ανάμεσα στους παίκτες που θα πέρναγαν στη βίλα, ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του, κάτι που προκάλεσε έκπληξη σε άλλους.

Στο τέλος, η κριτική επιτροπή αποκάλυψε πως οι δύο επιλαχόντες παίκτες που πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να μπουν στο σπίτι είναι ο Κλαυδιανός και η Μαρία!

Οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 4

Την έκοψαν στο GNTM παρά το Wild Card και ανακοίνωσε πως μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες

Ο νέος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες επιστρέφει και θα δούμε πολλούς νέους χαρακτήρες που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Ωστόσο, ανάμεσα στους νέους αυτούς ηθοποιούς θα δούμε και μια κοπέλα που πήγε στις auditions του GNTM 4, πήρε το wild card, ωστόσο κόπηκε.

Ο λόγος για την Σταματίνα Μυτιλιναίου, η οποία ενθουσίασε τον Δημήτρη Σκουλό και πήρε την Wild Cart του. Μετά την προβολή της συμμετοχής της στο ριάλιτι, βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star και αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Ασχολούμαι με την υποκριτική. Θα είμαι στις “Άγριες Μέλισσες” σε πολύ μικρό ρόλο αυτή τη σεζόν. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, δεν μπορώ να πω κάτι αλήθεια. Μην μου θυμώνετε. Είναι πολύ μικρός ρόλος», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα.

TAGS