Άγριες Μέλισσες: Άσχημες εξελίξεις για τον Λάμπρο - Θα καταδικαστεί με θάνατο;

Θα καταφέρει η Ελένη να τον σώσει ή θα είναι πολύ αργά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Άσχημες εξελίξεις για τον Λάμπρο - Θα καταδικαστεί με θάνατο;

Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν η Ελένη και η Ζωή προκειμένου να καταστρέψουν τον Ακύλα και να τον κλείσουν για πάντα στη φυλακή για τα εγκλήματα που έχει κάνει. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ενα αρχαίο ρητό λέει «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», αλλά στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να αλλάξει σε «φοβού τη Σταμίρη», η οποία έχει βάλει σκοπό της ζωής της να αποδείξει την αθωότητα του Λάμπρου, να τον σώσει από το απόσπασμα και να ξεσκεπάσει το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα Μεγαρίτη. Παρά τις προειδοποιήσεις των αδελφών της, του Ζάχου, αλλά και των δικών της ανθρώπων, εκείνη δεν πτοείται και συνεχίζει να κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια βάζοντας τη ζωή της σε μεγάλο κίνδυνο. Την στιγμή που ο Κωνσταντής χαροπαλεύει και κινδυνεύει να πεθάνει.

Ωστόσο, με κάποιο τρόπο πάντα ο Ζάχος είναι εκεί για να τη γλιτώσει από τα χειρότερα, όμως για πόσο θα μπορεί και εκείνος να τη γλιτώνει; Την ίδια ώρα ο Ακύλας από τη μια προχωράει το έργο του αεροδρομίου με τον Δούκα και από την άλλη συνεχίζει να υλοποιεί τα σατανικά σχέδιά του για τις Σταμίρη. Αυτή τη φορά μάλιστα επιστρατεύει και την ίδια του τη γυναίκα, την οποία βάζει να έχει από κοντά την Ελένη και να την κάνει φίλη της προκειμένου να την εμπιστευτεί και να της λέει τα μυστικά της. Η Ζωή δέχεται... Ομως ο Ακύλας δεν αντιλαμβάνεται πως η σύζυγός του έχει άλλα σχέδια για εκείνον!

Η συμφωνία για να τον καταστρέψουν!

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις ΑΝΤ1

Η Ελένη από το πουθενά βρέθηκε ξαφνικά με δύο ισχυρούς συμμάχους, τον Λευτέρη και τη Ζωή Μεγαρίτη, ακολουθώντας το ρητό πως τον εχθρό πρέπει να τον πολεμάς εκ των έσω! Τόσο ο γιος του Ακύλα όσο και η γυναίκα του τον μισούν σε τέτοιο βαθμό που θα σύναπταν ακόμα και με τον διάβολο συμφωνία προκειμένου να τον διαλύσουν! Τι θα δούμε ωστόσο από τη νέα εβδομάδα στην σειρά; Αναλυτικά όλα τα επεισόδια.

Η Ζωή πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης, η οποία εκπλήσσεται που τη βλέπει εκεί πέρα. Με συνοπτικές διαδικασίες, η Ζωή αμέσως λέει στην Ελένη το σχέδιο που έχει προκειμένου να καταστρέψουν τον Ακύλα, ενώ η Μεγαρίτη διαβεβαιώνει τη Σταμίρη πως θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή της σε όλα. Η Ελένη βρίσκει από το πουθενά έναν ανεπάντεχο σύμμαχο, ενώ παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να βοηθάει κι εκείνος με τον τρόπο του τις τρεις αδελφές, αφού η θέση που έχει αναλάβει στο πολιτιστικό γραφείο της περιφέρειας του επιτρέπουν να έχει πρόσβαση σε πολλά... αρχεία και γραφεία!

Ο Λάμπρος περνά από στρατοδικείο στις Άγριες Μέλισσες

Ο Γαϊτάνης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Προκόπη και τον Μπάμπη για να φύγουν από τη Λέρο, όμως το τίμημα θα είναι βαρύ! Κι αυτό γιατί θα πρέπει να του αποκαλύψουν τι έγραφε το γράμμα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη. Προκόπης και Μπάμπης, παρά τη δελεαστική πρόταση που τους κάνει ο διοικητής, εκείνοι δεν προδίδουν τον Λάμπρο και «θυσιάζονται» για χάρη του.

Ωστόσο, ο Ακύλας για να δείξει πως είναι καλός και πως τηρεί τις υποσχέσεις του, δίνει εντολή να αφήσουν τον Μπάμπη να επιστρέψει και τα νέα κάνουν τον γύρο του Διαφανίου, ενώ ο Κυριάκος με την Ουρανία πετάνε από τη χαρά τους. Αργότερα θα ακολουθήσει και ο Προκόπης, ενώ για τον Λάμπρο τα πράγματα είναι πιο δυσοίωνα, καθώς οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι σκληρές και θα περάσει από στρατοδικείο, το οποίο και θα τον καταδικάσει με θάνατο στο απόσπασμα.