GNTM 4: «Μου σπάει τα νεύρα, έχει κόμπλεξ και φαίνεται» - Η Άννα "άδειασε" την Ειρήνη

«Αυτή δεν είναι όμορφη και μπαίνει στο σετ με ύφος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: «Μου σπάει τα νεύρα, έχει κόμπλεξ και φαίνεται» - Η Άννα

Στο σημερινό (25/10) επεισόδιο του GNTM 4, η Άννα, δε δίστασε να "αδειάσει" την Ειρήνη, με την οποία φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί μία αρκετά έντονη κόντρα μέσα στο σπίτι. Η Άννα κορόιδεψε την Ειρήνη για την απόδοσή της στο σετ και μάλιστα δε δίστασε να πει και ότι δεν είναι όμορφη.

Συγκεκριμένα, η Άννα εξήγησε πως η Ειρήνη από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι και άκουσε όλα αυτά τα θετικά σχόλια από τους κριτές, έχει καβαλήσει το καλάμι.

Μάλιστα, είπε πως κάθε φορά μπαίνει με υφάκι στο σετ ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο δυνατή όσο νομίζει.

Το ξέσπασμα της Άννας κατά της Ειρήνης στο GNTM 4

Θοδωρής Τσαρούχας: Ακόμα δεν βγήκε και "κατήγγειλε" το GNTM 4 - "Δεν ακούστηκε ποτέ ο..."

Στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/10) ο Θοδωρής. Το νεαρό μοντέλο ήταν αυτό που τελικά αποχώρησε από το επεισόδιο του GNTM 4.

Μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής διαμαρτυρήθηκε πως δεν ακούστηκε ποτέ ο πραγματικός λόγος που δεν του άρεσε το makeover του.

«Δεν μου άρεσε τόσο. Δεν ακούστηκε ο λόγος που δεν μου άρεσε το makeover μου, δεν ακούστηκε ποτέ ότι μου θυμίζει τη γιαγιά μου που κάθε πρωί έβγαζε τα μπικουτί. Το είχα πάντα στο μυαλό μου σαν το μαλλί που είχε η γιαγιά μου.

Τον τελευταίο καιρό ένιωθα πίεση. Έγιναν διάφορα απέναντί μου, δεν ήταν εσκεμμένα απλά ήταν μαζεμένα. Είναι μια μεγάλη παραγωγή το GNTM, οπότε λάθη θα γίνουν αλλά εγώ επειδή ήταν όλα μαζεμένα πήγα με πολύ κακή ψυχολογία. Πήγα έτοιμος να φύγω. Μία φορά θα το καταπιείς, πόσες φορές;».