GNTM 4: Ξετρελάθηκαν οι παίκτες - Εμφανίστηκε στο σετ ο Ηρακλής Τσουζίνοφ

«Τον είδα μπροστά μου και ήταν κούκλος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Ξετρελάθηκαν οι παίκτες - Εμφανίστηκε στο σετ ο Ηρακλής Τσουζίνοφ

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους του GNTM 4 στο σημερινό (25/10) επεισόδιο, μιας και εμφανίστηκε στο σετ της φωτογράφισης, ο περσινός νικητής του διαγωνισμού, Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Ο Ηρακλής παρουσίασε στους παίκτες το κόνσεπτ της φωτογράφισης και εκείνοι με τη σειρά τους ξετρελάθηκαν μόλις τον είδαν μπροστά τους.

Μία από αυτούς και η Άννα, η οποία άφησε κατευθείαν πίσω της την κόντρα με την Ειρήνη και έκανε φόκους στον Ηρακλή.

Μάλιστα, οι παίκτες δεν παρέλειψαν να τον ενημερώσουν πως φέτος υπάρχει ένα νέο "Campaign Room".

Η είσοδος του Ηρακλή Τσουζίνοφ στο GNTM 4

Τον είχαν για φαβορί αλλά βρίσκεται εκτός σπιτιού - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μπορεί να τον είχαν όλοι για φαβορί μέσα στο GNTM 4, ωστόσο ο ίδιος βρίσκεται εκτός σπιτιού και υπάρχει φωτογραφία που το αποδεικνύει! Ο λόγος για τον Βασίλη Παρωτίδη.

Το νεαρό μοντέλο μπήκε πολύ δυναμικά μέσα στο παιχνίδι και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές λήψεις, ενώ πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως τον φετινό Ηρακλή, μιας και έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, είτε μια οικειοθελής αποχώρηση που φημολογείται ότι έχει γίνει από μεριά του, είτε μια κανονική αποχώρηση από τους κριτές είναι αυτό που πλέον τον κρατά έξω από το ριάλιτι μοντέλων.

Η Soula Glamorous ήταν αυτή που το επιβεβαίωσε, μιας και μια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ο Βασίλης είναι στην εστία Πατρών και τρώει με φίλους.

GNTM 4 τον είχαν για φαβορί αλλά βρίσκεται εκτός σπιτιού