GNTM 4 highlights 25/10: Η εμφάνιση του Ηρακλή Τσουζίνοφ και το φαβορί που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 highlights 25/10: Η εμφάνιση του Ηρακλή Τσουζίνοφ και το φαβορί που αποχώρησε

Αρκετές ανατροπές αλλά κι εντάσεις παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (26/10) επεισόδιο του GNTM 4, από την εμφάνιση του Ηρακλή Τσουζίνοφ μέχρι και τον παίκτη που αποχώρησε.

Τα 25/10 highlights του GNTM 4

Απίστευτο ξέσπασμα - «Κάθε φορά που βλέπεις τις κάμερες...»

Οι συνθήκες συμβίωσης στο σπίτι του GNTM 4 φαίνεται πως είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους διαγωνιζόμενους. Έτσι, το (25/10) επεισόδιο ξεκίνησε με έναν απίστευτο καυγά των αγοριών για τα άπλυτα πιάτα.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση του Ναπολέων να πλύνει τα πιάτα τη στιγμή που η κάμερα μπήκε στην κουζίνα. Η κίνησή του αυτή ενόχλησε τα άλλα αγόρια και ιδιαίτερα τον Θάνο, ο οποίος τον κατηγόρησε πως προσποιείται ότι πλένει τα πιάτα κάθε φορά που βλέπει το συνεργείο.

«Μου σπάει τα νεύρα, έχει κόμπλεξ και φαίνεται» - Η Άννα "άδειασε" την Ειρήνη

Στο (25/10) επεισόδιο του GNTM 4, η Άννα, δε δίστασε να "αδειάσει" την Ειρήνη, με την οποία φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί μία αρκετά έντονη κόντρα μέσα στο σπίτι. Η Άννα κορόιδεψε την Ειρήνη για την απόδοσή της στο σετ και μάλιστα δε δίστασε να πει και ότι δεν είναι όμορφη.

Συγκεκριμένα, η Άννα εξήγησε πως η Ειρήνη από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι και άκουσε όλα αυτά τα θετικά σχόλια από τους κριτές, έχει καβαλήσει το καλάμι.

Μάλιστα, είπε πως κάθε φορά μπαίνει με υφάκι στο σετ ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο δυνατή όσο νομίζει.

Ξετρελάθηκαν οι παίκτες - Εμφανίστηκε στο σετ ο Ηρακλής Τσουζίνοφ

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους του GNTM 4 στο (25/10) επεισόδιο, μιας και εμφανίστηκε στο σετ της φωτογράφισης, ο περσινός νικητής του διαγωνισμού, Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Ο Ηρακλής παρουσίασε στους παίκτες το κόνσεπτ της φωτογράφισης και εκείνοι με τη σειρά τους ξετρελάθηκαν μόλις τον είδαν μπροστά τους.

Μία από αυτούς και η Άννα, η οποία άφησε κατευθείαν πίσω της την κόντρα με την Ειρήνη και έκανε φόκους στον Ηρακλή.

Μάλιστα, οι παίκτες δεν παρέλειψαν να τον ενημερώσουν πως φέτος υπάρχει ένα νέο "Campaign Room".

Η είσοδος του Ηρακλή Τσουζίνοφ στο GNTM 4

Έτσι μοίρασε τα disavantage ο Ντίνος

Ο Ντίνος ήταν ο παίκτης που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM 4 και έτσι σήμερα (25/10), είχε την ευκαιρία να μοιράσει τα disavantage σε δύο συμπαίκτες του προκειμένου να τους δυσκολέψει στην φωτογράφιση.

Ο Ντίνος επέλεξε πολύ προσεκτικά τα πρόσωπα τα οποία θα δυσκόλευε και οι επιλογές του εννοείται πως σήκωσαν αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, έδωσε disavantage στην Ειρήνη και την Κυβέλη, δύο κορίτσια που φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει αρκετούς παίκτες μέσα στο σπίτι.

Σε σοκ όλοι στο σετ - Η επικίνδυνη πτώση του Γιάννη κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης

Εξαιρετικά απαιτητική ήταν η (25/10) φωτογράφιση του GNTM 4 μιας και οι παίκτες έπρεπε να φωτογραφηθούν πάνω σε μία περιστρεφόμενη πλατφόρμα σαν αυτές που συναντά κανείς στις παιδικές χαρές.

Κάποιοι πήγαν πολύ συντηρητικά καθώς φοβήθηκαν, ενώ άλλοι τα έδωσαν όλα στο σετ και δε δίστασαν να κάνουν και αρκετά επικίνδυνες πόζες (δείτε εδώ πώς μοιράστηκαν τα disavantage).

Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης, ο οποίος βέβαια έχασε την ισορροπία του και έπεσε πολύ απότομα από την πλατφόρμα. Όλοι σάστισαν και μάλιστα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τόνισε στους διαγωνιζόμενους πως πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ καθώς σκοπός της φωτογράφισης δεν είναι να τραυματιστούν,

Το μοντέλο που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Εξαιρετικά απαιτητική ήταν η (25/10) δοκιμασία του GNTM 4 μιας και οι παίκτες έπρεπε να ποζάρουν και να δείξουν τα παπούτσια τους πάνω σε μία περιστρεφόμενη πλατφόρμα, η οποία έφερε αρκετά ατυχήματα.

Ένα ωστόσο ήταν το μοντέλο που κατάφερε να εξασφαλίσει την καλύτερη λήψη, η οποία εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή.

O παίκτης αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ναπολέων, ο οποίος έκανε ένα εντυπωσιακό ακροβατικό πάνω στην πλατφόρμα και ανέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κόνσεπτ.

Το μοντέλο που αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Απρόσμενη ήταν η αποχώρηση στο σημερινό (25/10) επεισόδιο του GNTM 4. Αμέσως μετά την κριτική για το απαιτητικό σετ με την περιστρεφόμενη πλατφόρμα, οι παίκτες είχαν καταλάβει λίγο πολύ ποιοι θα είναι στις πρώτες θέσεις και ποιοι στις τελευταίες.

Ο Θάνος, η Κυβέλη και η Μαρία, ήταν οι τρεις παίκτες που δεν κατάφεραν να πάρουν τις καλύτερες κριτικές από την επιτροπή. Ο Θάνος έπιασε όλη την παρέα του και ζήτησε να δώσουν θετική ψήφο στη Μαρία προκειμένου να διασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι.

Η Μαρία σώθηκε, ο Ναπολέων πήρε την καλύτερη φωτογραφία και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε πως το μοντέλο στο οποίο θέλουν να επενδύσουν είναι η Κυβέλη. Έτσι, ο Θάνος αποχώρησε από τον διαγωνισμό.