GNTM 4: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα - Μίλησε για την απώλεια που την τσάκισε

Χάρη σε αυτή μπήκε στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα - Μίλησε για την απώλεια που την τσάκισε

Μία πολύ συγκινητική στιγμή είχε στο σημερινό (26/10) επεισόδιο του GNTM 4 η Άννα, η οποία κατά τη διάρκεια της κριτικής για το σετ της, αναφέρθηκε στην απώλεια της παιδικής της φίλης, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Άννα είχε εξηγήσει ήδη από την οντισιόν της πως πήρε την απόφαση να μπει στο παιχνίδι προκειμένου να τιμήσει τη φίλη της καθώς είχε κι εκείνη όνειρο να γίνει μοντέλο.

Η κριτική στη φωτογραφία της Άννας μάλιστα, ήρθε λίγο μετά την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους κριτές.

Τα κλάματα της Άννας στο GNTM 4

Η αποκάλυψη της Κυβέλης για την παρενόχληση που δέχθηκε στα 15 της

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε στο σημερινό (26/10) επεισόδιο του GNTM 4 η Κυβέλη, η οποία αναφέρθηκε στην παρενόχληση που είχε δεχθεί όταν ήταν μόλις 15 χρονών.

Μετά την απόφασή της να αλλάξει παρέα, η Κυβέλη αισθάνθηκε πιο απελευθερωμένη και τα έδωσε όλα στο σετ. Η ίδια εξήγησε στους κριτές πως έχει συχνά εφιάλτες οι οποίοι αφορούν την παρενόχληση. Όταν ωστόσο την ρώτησαν αν της έχει συμβεί ποτέ, είπε όχι.

Αργότερα, μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως κάποιος την είχε παρενοχλήσει όταν ήταν μόλις 15 χρονών. Μάλιστα εξήγησε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σκηνικό, αν και το δουλεύει.