Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

GNTM 4: «Πάγωσαν» οι διαγωνιζόμενοι - Έφυγε το μεγάλο φαβορί

Είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια

GNTM 4: «Πάγωσαν» οι διαγωνιζόμενοι - Έφυγε το μεγάλο φαβορί
TV 03.11.2021 01:21
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το σημερινό (2/11) σετ του GNTM 4 ήταν εξαιρετικά απαιτητικό. Μπορεί πολλοί από τους παίκτες να τα πήγαν εξαιρετικά, ωστόσο ένας από αυτούς είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Η Κυβέλη ήταν αυτή που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και έτσι στο επόμενο επεισόδιο θα έχει την ευκαιρία να μοιράσει disavantage στους συμπαίκτες της.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM 4

Τελικά ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου δεν ήταν άλλος από τον Αγγαίο, τον οποίο μάλιστα είχε τσακώσει πριν από μερικές μέρες ο φακός στο Μιλάνο μαζί με την σύντροφό του.

Ποιος είναι ο Αγγαίος

Ο Αγγαίος κατάγεται από τη Σαντορίνη και τη Σιβηρία και σπουδάζει personal trainer. Το modelling για τον Αγγαίο είναι υπόθεση οικογενειακή, αφού κληρονόμησε το πάθος του για τον χώρο από τη μητέρα του, που ήταν και η ίδια μοντέλο. Αν και μόλις 20 χρονών, μετρά ήδη πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διαφημιστικά.

Δίνει όλη την ενέργειά του σε ό,τι καταπιάνεται, ενώ λατρεύει τα extreme sports και ο,τιδήποτε ανεβάζει την αδρεναλίνη. Είναι τύπος που προτιμά να μετανιώνει για κάτι που έκανε, παρά για κάτι που δεν τόλμησε. Το GNTM 4 αποτελεί για εκείνον ένα προσωπικό στοίχημα, καθώς πέρσι κόπηκε στη διαδικασία του bootcamp. H δεύτερη προσπάθεια ελπίζει να είναι και η τυχερή!

Motto: “Bad ideas make good memories”

GNTM 4 Αγγαίος Ποθητός

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4 - Κωνσταντίνος σε Κυβέλη: «Χαρούμενη που θα φύγει ο καλύτερος παίκτης;»

GNTM 4: «Κάνει σαν drama queen» - Μεγάλη αναστάτωση μετά τα disavantage

Share