Η επίσημη ανακοίνωση του OPENtv για τον Γιώργο Θεοφάνους

Είναι οριστικό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η επίσημη ανακοίνωση του OPENtv για τον Γιώργο Θεοφάνους

Μπορεί να πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, όμως ο Γιώργος Θεοφάνους επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα μέσα από την συχνότητα του OPENtv. Πριν λίγα λεπτά μάλιστα, βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση του OPENtv για τον Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο κορυφαίος συνθέτης και στιχουργός, ο οποίος έχει υπογράψει αμέτρητες, αξέχαστες επιτυχίες, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού και έχει ανακαλύψει σπουδαία μουσικά ταλέντα, έρχεται στο OPEN με τη δική του εβδομαδιαία μουσική εκπομπή.

30 χρόνια μιας σπουδαίας καριέρας, ξεδιπλώνονται σε μια εκπομπή γεμάτη χαρά, εκπλήξεις και καλό ελληνικό τραγούδι. Με τη βοήθεια αγαπημένων φίλων, ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται για να βάλει τη μελωδία στις βραδιές του χειμώνα.

Τον Δεκέμβριο ο Γιώργος Θεοφάνους στο OPEN.

Τέλος η «κόντρα» Γιώργου Λιάγκα - Γιώργου Θεοφάνους

Η «κόντρα» που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Γιώργου Θεοφάνους φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της.

Συγκεκριμένα, μέσα από το Πρωινό, είχε διαρρεύσει η πληροφορία πως ο Γιώργος Θεοφάνους πρόκειται να συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο, αναλαμβάνοντας μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Φοίβο τον νέο του δίσκο.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει, μιας και λίγο αργότερα, ο γνωστός συνθέτης έγραψε στο προφίλ του στο instagram: «Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just Ποιος λεει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω. ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ».

Το επόμενο πρωί μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να παραδεχτεί δημόσια το λάθος του, δίνοντας στον Γιώργο Θεοφάνους όλο το δίκιο, ενώ αποκάλυψε ότι αντάλλαξαν και μερικά μηνύματα οι δυο άντρες μεταξύ τους.

«Τσαντίστηκε ο Θεοφάνους και μας έχει καθυβρίσει δικαίως. Είπαμε κάτι που δεν ισχύει και εμείς μάλιστα το χλευάσαμε. Ο Θεοφάνους μου έστειλε ένα μήνυμα λίγο έντονο, αλλά αρχικά δεν κατάλαβα. Μετά κατάλαβα όμως ότι έχει τσαντιστεί. Αν δεν υπάρχει πρόταση να του γράψει τραγούδια και το βγάλαμε εμείς, δικαίως μετά τσαντίστηκε. Σιγά το ένα, σιγά το άλλο, δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα που βγάζουμε».