Big Brother 2: Ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Μεγάλη ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Μία μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο σημερινό (5/11) επεισόδιο του Big Brother 2 μιας και ανακοινώθηκε ο παίκτης που αποχωρεί οριστικά από το σπίτι, προκαλώντας μεγάλες συγκινήσεις στους συγκατοίκους του.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε πως αυτή που παραμένει μέσα στο σπίτι είναι η Μαίρη. Η Μαίρη, που τσακώθηκε άσχημα με την Ευδοκία, από τη μεριά της, ευχαρίστησε το κοινό που την κράτησε για ακόμα μία εβδομάδα.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Big Brother 2

Τελευταίοι έμειναν ο Νάσος και ο Ισίδωρος, με τους δύο παρουσιαστές να ανακοινώνουν πως αυτός που τελικά θα δει την πόρτα της εξόδου είναι ο Ισίδωρος.

«Λύγισε» ο Ισίδωρος για τον χαμό του παππού του

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για τον Ισίδωρο καθώς έμαθε από τον Big Brother πως ο αγαπημένος του παππούς έφυγε από τη ζωή. Ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι και να μην πει τίποτα στους συμπαίκτες του.

Στην σύνδεση που είχε σήμερα με το πλατό, διηγήθηκε μία ιστορία με τον παππού του προκειμένου να εξηγήσει για ποιο λόγο αποφάσισε να μείνει στο σπίτι. Μιλώντας για τον αγαπημένο του παππού, συγκινήθηκε και δε δίστασε να το δείξει.