The Voice: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στα knockouts

Άκρως εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στα knockouts

Το βράδυ της Κυριακής 7/11 άλλο ένα επεισόδιο του The Voice ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός άνοιξε την λαμπερή βραδιά καλωσορίζοντας τόσο τους τηλεθεατές όσο και το νέο μέλος που "εισέβαλλε" στο μουσικό show.

Μετά από την οικειοθελής αποχώρηση της Λάουρας Νάργες από το The Voice, η Βάλια Χατζηθεοδώρου αναλαμβάνει πλέον τα social media και τα backstage του The Voice. Η ίδια μεταξύ άλλων έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο talent show, καλωσορίζοντας με τη σειρά της, τους coaches αλλά και τους τηλεθεατές.

Οι δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

«Πόσο χαίρομαι που είμαι μαζί σας φέτος; Είναι τεράστια η χαρά μου. Θα έχω τα social media, θα είμαι και στο backstage, θα πιάνουμε τον παλμό της βραδιάς».

Η εμφάνιση της Βάλιας Χταζηθεοδώρου στο The Voice και η εισβολή της στο Καλό Μεσημεράκι

«Έχουμε κάνει τα πρώτα γυρίσματα. Το έβλεπα φανατικά όλα τα χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα πάρτι με τραγούδι, χορεύουμε εμείς πίσω στα backstage.

Το κομμάτι αυτό μου αρέσει πολύ γιατί η επικοινωνία έχω επικοινωνία με τον κόσμο, πιάνουμε το συναίσθημα, χαλαρώνουμε. Σε μένα βέβαια έρχονται οι νικητές. Δηλαδή οι άνθρωποι που έχουν περάσει στην επόμενη φάση του The Voice και έχουμε πάρα πολλή χαρά εμείς πίσω», είπε χαρακτηριστικά η πανέμορφη παρουσιάστρια.