GNTM 4: Ο κακός χαμός στο σετ με τον τραυματισμό του Ναπολέων

«Δεν το πιστεύω!»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Ο κακός χαμός στο σετ με τον τραυματισμό του Ναπολέων

Μετά από το τέλος του challenge όπου είχε μια δόση από χορό, σειρά είχε η δοκιμασία η οποία ήταν άκρως απαιτητική. Πιο συγκεκριμένα το GNTM 4 έχει αποδείξει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια πως ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα μοντέλα φουντώνει ολοένα και περισσότερο μιας και πλησιάζουμε στον νικητή.

Έτσι λοιπόν, απόψε οι πόζες έπρεπε να είχαν χάρη και δυναμισμό μέχρι τελικής πτώσης, σε μια δοκιμασία που και το παραμικρό στραβοπάτημα μετράει. Τα μοντέλα έκαναν τα πάντα προκειμένου να δώσουν τα πολυπόθητα «κλικ» στο φακό.

Μεταξύ άλλων ο Ναπολέων ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους σε σχέση με την επίδοσή του στο παιχνίδι, μετά το τέλος του σετ κατάλαβε πως είχε τραυματίσει αρκετά σοβαρά το χέρι του καθώς είχε πρηστεί. Για αυτό τον λόγο υπήρξε και η άμεση βοήθεια.

Ο τραυματισμός του Ναπολέων στο GNTM 4

Εκτός GNTM 4 το μεγαλύτερο φαβορί

Η φετινή σεζόν του GNTM 4 έχει αποδείξει πως είναι γεμάτη ανατροπές. Τα φαβορί έχουν αρχίσει να αποχωρούν ένα ένα και οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι έχουν αλλάξει. Επιπλέον, ο ανταγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο μεγαλύτερος και έτσι οι δοκιμασίες είναι εξαιρετικά απαιτητικές.

Μετά λοιπόν την οικειοθελή αποχώρηση της Μελίνας (δείτε εδώ γιατί έφυγε), μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media έκανε γνωστό πως πλέον βρίσκεται εκτός σπιτιού ένα ακόμα μοντέλο που αποτελούσε ένα από τα φαβορί του ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Ναπολέων Μήτση, τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή στην οντισιόν του. Μάλιστα τότε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του είχε ζητήσει να φύγει μαζί της για το Λος Άντζελες.

Στα προηγούμενα επεισόδια μάλιστα, ο Ναπολέων ήταν αυτός που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντισαβαντάζ στους συμπαίκτες του.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ναπολέων αποχώρησε λόγω κακής απόδοσης σε φωτογράφιση ή αν επέλεξε κι αυτός να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης