GNTM 4: Σε σοκ οι κριτές με τον τραυματισμό του Γιάννη

«Χτύπησα πολύ απότομα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Σε σοκ οι κριτές με τον τραυματισμό του Γιάννη

Τα μοντέλα του GNTM 4 κλήθηκαν να αναμετρηθούν με έναν μηχανικό μαινόμενο ταύρο, για την καμπάνια βιταμινούχου νερού. Οι πόζες έπρεπε να έχουν χάρη και δυναμισμό μέχρι τελικής πτώσης, σε μια δοκιμασία που και το παραμικρό στραβοπάτημα μετράει.

Μεταξύ άλλων ο πρώτος τραυματισμός δεν άργησε να έρθει καθώς με το που τελείωσε το σετ ο Ναπολέων κατάλαβε πως είχε χτυπήσει άσχημα αφού το χέρι του είχε πρηστεί αρκετά. Δύσκολη ημέρα είχε επίσης και ο Γιάννης Μπούτος ο οποίος έχασε την ισορροπία του πέφτοντας με άσχημο τρόπο από τον ταύρο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπούτου

«Στο τέλος, έτσι όπως δάμαζα τον ταύρο, το γόνατό μου, μέσα βρήκε στην επιφάνεια τη σκληρή, οπότε χτύπησα πολύ απότομα, ήταν πολύ ξαφνικό. Ευτυχώς όταν έπεσα είχε τελειώσει ο χρόνος της δοκιμασίας».

Spoiler για το GNTM 4 - Αυτή είναι η τελική 3άδα

Μπορεί στην τηλεόραση το GNTM να βρίσκεται στα μισά, ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει πάρα πολύ. Τόσο πολύ που όχι μόνο παίκτες έχουν αποχωρήσει, αλλά έχουν επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα τους και διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα.

Μετά λοιπόν τη φωτογραφία που κυκλοφορεί και θέλει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να έχει τρυφερά τετ α τετ με παίκτη του ριάλιτι, βγήκε το spoiler για τους τρεις παίκτες που φτάνουν τον τελικό και θα "μονομαχήσουν" μπροστά από την φωτογραφική για την νίκη.

Σύμφωνα με το ethnos.gr και ρεπορτάζ του για το ριάλιτι μοντέλων, οι παίκτες που τα κατάφεραν με τις επιδόσεις του να φτάσουν μέχρι το τέλος, είναι η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Αυτή είναι η τελική 3άδα του GNTM 4