Κομάντα και Δράκοι: Οι Δράκοι κρατούν φυλακισμένο τον Ντόντο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (14/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κομάντα και Δράκοι: Οι Δράκοι κρατούν φυλακισμένο τον Ντόντο

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (14/11) επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του Mega, Κομάντα και Δράκοι καθώς οι Δράκοι κρατούν ακόμα φυλακισμένο τον Ντόντο (δείτε εδώ ποιος είναι ο ηθοποιός που τον υποδύεται) και έτσι η Βενετία αποφασίζει να επαναστατήσει.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά Κομάντα και Δράκοι (14/11)

Ο Γιώργος παραμένει εγκλωβισμένος στην αστρική του προβολή. Ονειρεύεται τη μητέρα του, η οποία του δίνει κουράγιο. Ο Βασίλης, περιμένοντας τον Γιώργο να συνέλθει από το υπνωτικό χάπι, έρχεται πιο κοντά με την Ίριδα, η οποία προσπαθεί να του εξηγήσει και να τον βοηθήσει να αποδεχτεί το χάρισμα του γιου του.

Ο Δρακο-Μιχάλης αλλάζει στάση απέναντι στον Ντόντο, χωρίζοντας τον από τη Βενετία ως τιμωρία για το black out. Η Λουλού με τον Σήφη κρύβονται στην καρότσα του Στρατή για να αποφύγουν την κατσάδα από τους γονείς τους επειδή έδωσαν υπνωτικό χάπι στον Γιώργο. Καταλήγουν στη στάνη όπου οι Δράκοι έχουν μεταφέρει και κρατούν φυλακισμένο τον Ντόντο. Ο Μπάμπα Μπομπ προσπαθεί να τα βρει με τον Παπακατζή, για να δώσει τέλος στην έχθρα τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Απαρηγόρητη που της πήραν τον Ντόντο, η Βενετία επαναστατεί, βοηθώντας την Καλογρίδη σε μια απόπειρα απόδρασης που όμως αποτυγχάνει. Ο επιθεωρητής Αναστασάκης βρίσκει στοιχεία που τον οδηγούν πολύ κοντά στους Δράκους. Εγκλωβισμένος ακόμα μέσα στην ονειρική του κατακόμβη, ο Γιώργος έρχεται αντιμέτωπος με το αόρατο τέρας και πετυχαίνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον φόβο.

"Βάζω το 100% των δυνάμεων μου" - Συγκινεί ο "Ντόντο" από το Κομάντα και Δράκοι

Τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τη νέα σειρά του MEGA, «Κομάντα και Δράκοι». Ο ΑΜΕΑ ηθοποιός έχει ξεχωρίσει με τον ρόλο του ως Ντόντο και έχει αγαπηθεί ήδη από το κοινό.

Ο ίδιος μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και στην Κατερίνα Καραβάτου και αναφέρθηκε φυσικά στην νέα σειρά αλλά και στα μηνύματα που έχει λάβει από τον κόσμο.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πρωταγωνιστώ σε μία σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην τηλεόραση είναι η πρώτη φορά που παίζω, μικρός είχα παίξει θέατρο στα Χανιά. Για τη συμμετοχή μου στη σειρά ευχαριστώ την Αρχόντισσα Κοκοτσάκη, η οποία τον περασμένο Οκτωβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ρόλος αυτός είναι γάντι. Κάναμε άλλα 2 -3 δοκιμαστικά και από τότε είμαστε από τον Ιούνιο στα γυρίσματα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου!.

Το πιο βασικό μήνυμα είναι η αγάπη τους. Να βλέπεις ένα ολόκληρο συνεργείο… Είναι δεύτερη οικογένεια για μένα. Σαν Λευτέρης δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου. Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για να τον υποδυθώ και να τον κάνω καλύτερο».