GNTM 4: Απρόσμενο έπαθλο για τα μοντέλα - Ποιος το πήρε;

Ενθουσιάστηκαν μόλις το άκουσαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Απρόσμενο έπαθλο για τα μοντέλα - Ποιος το πήρε;

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους του GNTM 4 στο σημερινό (15/11) επεισόδιο. Η Ζενεβιέβ εμφανίστηκε στο σπίτι μαζί με μία φωτογράφο και ανακοίνωσε στα μοντέλα τη νέα δοκιμασία από την οποία έπρεπε να περάσουν.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν όσο πιο περίεργα γίνεται πάνω σε μία πολυθρόνα. Το μοντέλο που θα κέρδιζε θα είχε την ευκαιρία να εξαιρεθεί από το disavantage που θα δώσει ο Κωνσταντίνος στην φωτογράφιση της εβδομάδας, μιας και ήταν ο παίκτης που στο προηγούμενο πλατό είχε πάρει την καλύτερη φωτογραφία.

Το έπαθλο - έκπληξη στο GNTM 4

Τελικά, το μοντέλο που κέρδισε δεν ήταν άλλο από την Ιωάννα, ένα από τα παιδιά που επέστρεψαν στο σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Μπούτου μετά την αποχώρησή του

Ο Γιάννης Μπούτος ήταν ο παίκτης που τελικά αποχώρησε από το προηγούμενο (9/11) επεισόδιο του GNTM 4. Το επίδοξο μοντέλο προχώρησε μάλιστα πριν από λίγη ώρα και στην πρώτη του ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έμεινε στο bottom two με τον Ναπολέων, ο οποίος θέλησε να παραχωρήσει τη θέση του στον Γιάννη, κάτι που φυσικά οι κριτές δεν δέχτηκαν.

Ο Γιάννης λοιπόν προχώρησε λίγες ώρες αργότερα στο πρώτο του μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Ένα απο τα ομορφότερα ταξίδια τελείωσε και ένα άλλο αρχίζει τώρα.. Ευχαριστώ τη παραγωγη του Star Channel και τους κριτές και coach Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Άγγελο Μπράτη και Γιώργο Καράβα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν», έγραψε ο Γιάννης Μπούτος.