GNTM 4: Ράκος ψυχολογικά η Ισμήνη μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης

Πλάνταξε στο κλάμα με την πιο συγκινητική αποχώρηση της σεζόν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Ράκος ψυχολογικά η Ισμήνη μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 τα είχε όλα μέσα. Οι φαντασμαγορικές φωτογραφίες των μοντέλων δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα και τα ζητούμενα του concept, έφεραν σε αντιπαράθεση τους τέσσερις κριτές καθώς οδηγήθηκαν σε ένα απρόβλεπτο bottom 2.

Η τελική απόφαση φέρνει μεγάλη φόρτιση, σε μια από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις της σεζόν. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπούτο, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.

Η αποχώρηση του Γιάννη έκανε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να ξεσπάσει σε κλάματα. Από την άλλη, ο Ναπολέων που βρέθηκε μαζί του στον τάκο επέμενε να του δώσει την θέση του κάνοντας έτσι τους πάντες αλλά και όλους τους συμπαίκτες του να συγκινηθούν.

Η συγκίνηση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου με την αποχώρηση στο GNTM 4

Spoiler για το GNTM 4 - Αυτή είναι η τελική 3άδα

Μπορεί στην τηλεόραση το GNTM να βρίσκεται στα μισά, ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει πάρα πολύ. Τόσο πολύ που όχι μόνο παίκτες έχουν αποχωρήσει, αλλά έχουν επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα τους και διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα.

Μετά λοιπόν τη φωτογραφία που κυκλοφορεί και θέλει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να έχει τρυφερά τετ α τετ με παίκτη του ριάλιτι, βγήκε το spoiler για τους τρεις παίκτες που φτάνουν τον τελικό και θα "μονομαχήσουν" μπροστά από την φωτογραφική για την νίκη.

Σύμφωνα με το ethnos.gr και ρεπορτάζ του για το ριάλιτι μοντέλων, οι παίκτες που τα κατάφεραν με τις επιδόσεις του να φτάσουν μέχρι το τέλος, είναι η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Αυτή είναι η τελική 3άδα του GNTM 4