GNTM 4: Αντιδράσεις με τα disavantage του Κωνσταντίνου

Σε ποιους τα έδωσε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Αντιδράσεις με τα disavantage του Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος ήταν ο παίκτης που στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM 4 είχε πάρει την καλύτερη φωτογραφία. Έτσι απόψε (15/11) είχε την ευκαιρία να μοιράσει disavantage σε δύο συμπαίκτες του προκειμένου να τους δυσκολέψει.

Η σημερινή δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς οι παίκτες έπρεπε να ποζάρουν περίεργα σε ένα τετράγωνο που γύριζε γύρω γύρω.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να δώσει το disavantage στην Κυβέλη και την Ειρήνη, δύο κορίτσια με τα οποία δεν έχει καθόλου καλή σχέση. Τα κορίτσια θα είχαν λιγότερο χρόνο για να φωτογραφηθούν ενώ το τετράγωνο θα γύριζε πιο γρήγορα.

Τα disavantage που μοίρασε ο Κωνσταντίνος στο GNTM 4

Σε ποια δεν μπορούσε να δώσει disavantage;

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους του GNTM 4 στο σημερινό (15/11) επεισόδιο. Η Ζενεβιέβ εμφανίστηκε στο σπίτι μαζί με μία φωτογράφο και ανακοίνωσε στα μοντέλα τη νέα δοκιμασία από την οποία έπρεπε να περάσουν.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν όσο πιο περίεργα γίνεται πάνω σε μία πολυθρόνα. Το μοντέλο που θα κέρδιζε θα είχε την ευκαιρία να εξαιρεθεί από το disavantage που θα δώσει ο Κωνσταντίνος στην φωτογράφιση της εβδομάδας, μιας και ήταν ο παίκτης που στο προηγούμενο πλατό είχε πάρει την καλύτερη φωτογραφία.

Τελικά, το μοντέλο που κέρδισε δεν ήταν άλλο από την Ιωάννα, ένα από τα παιδιά που επέστρεψαν στο σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα.