Big Brother 2: «Η Μαρία είναι το ντόπερμαν της Μαίρης» - "Κόλαφος" ο Πέτσας

Τα έχει βάλει με τη Μαίρη και δε θα ηρεμήσει μέχρι να φύγει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Η Μαρία είναι το ντόπερμαν της Μαίρης» -

O Πέτσας ήταν ένας από τους παίκτες που στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα με την αποχώρηση του Κωστή από το σπίτι του Big Brother και έτσι ξέσπασε όλο του τον θυμό στην Μαίρη, μετά από κάποια σχόλια που έκανε για εκείνον και την Ανχελίτα κατά τη διάρκεια του live της Παρασκευής (12/11).

Μιλώντας λοιπόν στην Ανχελίτα, της εξήγησε πως η Μαίρη είναι ένα χειριστικό άτομο, το οποίο έχει πάρει σαν "σωματοφύλακα" τη Μαρία και την ίδια στιγμή "παίζει' στα δάχτυλα τους συγκατοίκους της, ενώ ξέρει να δημιουργεί καυγά από εκεί που δεν υπάρχει.

Τα σχόλια του Πέτσα για τη Μαίρη στο Big Brother 2

«Μία εβδομάδα πριν σε έκραζε» - Η Ανχελίτα "άδειασε" την Μαίρη στην Ευδοκία

H αποχώρηση του Κωστή από το σπίτι του Big Brother, έφερε μεγάλη πίκρα τόσο στον Πέτσα όσο και στην Ανχελίτα. Λίγο μετά το live της Παρασκευής, το ζευγάρι έπιασε την Ευδοκία και της μίλησε για τη Μαίρη.

Συγκεκριμένα της μίλησαν για την προηγούμενη εβδομάδα και για τις φορές που την έκραξε επειδή ήταν αρχηγός και είχε πάρει παραπάνω εξουσία.

Η Ευδοκία δε θέλησε να πει κάτι και αντ' αυτού προτίμησε να τους πει πως λογικά φταίει το γεγονός ότι είχε στεναχωρηθεί με την αποχώρηση του Ισίδωρου, ωστόσο και οι δύο συνέχισαν να λένε για τη Μαίρη και για τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύεται τους παίκτες μέσα στο σπίτι.