Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Σασμός: Η Καλλιόπη είναι τρελαμένη - Υποψιάζεται πως ο γιος της είναι δολοφόνος

Οι σημερινές 16/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Σασμός: Η Καλλιόπη είναι τρελαμένη - Υποψιάζεται πως ο γιος της είναι δολοφόνος
TV 16.11.2021 09:08
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία. Η Καλλιόπη αφού έπιασε στα πράσα τον Μαθιό με την Βασιλική (δείτε την συγκλονιστική στιγμή), έχει τρελαθεί και πιστεύει πως ο γιος της είναι δολοφόνος.

Οι 16/11 εξελίξεις στον Σασμό

Επεισόδιο 43

Η Αργυρώ και ο Πέτρος δείχνουν να τα ξαναβρίσκουν, προς ανακούφιση της Μαρίνας. Η Άσπα βρίσκει αρχαία στα πράγματα του Κώστα, συνειδητοποιεί ότι είναι πάλι μπλεγμένος και επισκέπτεται τον Διονύση, ο οποίος όμως την εκβιάζει πως θα αποκαλύψει στον Κώστα τη σχέση της με τον Στεφανή

Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, τους επιτίθεται και διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι. Ο Μαθιός καταφεύγει στο σπιτάκι στο βουνό, εξομολογείται στον αδερφό του την κρυφή σχέση του και τα δύο αδέλφια έρχονται πολύ κοντά. Παράλληλα, η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πλέον την σχέση του γιου της με την χήρα του Στεφανή, κάνει τη σύνδεση και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος.

Και ο Αστέρης γίνεται δολοφόνος

Ο Αστέρης βάφει τα χέρια του με αίμα, με το αίμα του αδελφού της κοπέλας που αγαπάει. Γίνεται φονιάς, έστω και κατά λάθος κι αυτό δεν το αντέχει. Μόνος του θα ζητήσει την τιμωρία του και δίπλα του, εκτός από την οικογένειά του, τη μάνα του και τον αδελφό του, θα έχει και τη Στέλλα, έστω και σαν συνήγορό του.

Ολα αρχίζουν από μια παρεξήγηση, όταν ο Πέτρος τσακώνεται με τον Μανόλη εξαιτίας του σκύλου του. Ο Μανόλης, επειδή είναι ενοχικός, βλέπει στον ύπνο του έναν εφιάλτη με τον Πέτρο και αρχίζει να φωνάζει: «Αυτός είναι. Ο Πέτρος Βρουλάκης».

Τον ακούει ο Θοδώρα η αδελφή του, που τα έχει μαζεμένα στον Πέτρο και θέλει να τον εκδικηθεί επειδή την έχει απορρίψει και τον ηχογραφεί. Με αυτό σαν αποδεικτικό στοιχείο ενοχοποιεί τον Πέτρο για τη δολοφονία του Στεφανή. Ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα καταλογίζουν στον Πέτρο και ειδικά όταν ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ του έχει πει ψέματα για το άλλοθι του Πέτρου και ότι ποτέ δεν ήταν μαζί στο κτήμα που είχαν πει ότι ήταν την ώρα του φονικού του Στεφανή.

Σασμός Αστέρης φυλακή

Ο Αστέρης, χαμένος από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, αρχίζει να ψάχνει τον Πέτρο προκειμένου να μιλήσουν και να του δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις. Τον βρίσκει σε ένα χωράφι όπου είναι με τη Σεμίνα και μάλιστα σε ερωτικές περιπτύξεις. Ο Αστέρης έξαλλος ορμάει στον Πέτρο κι αρχίζει να του φωνάζει: «Εσύ τον σκότωσες; Λέγε». Ο Πέτρος αρχίζει κι αυτός να τον σπρώχνει και όταν βλέπει την κατάσταση να ξεφεύγει λέει στη Σεμίνα: «Φύγε, πήγανε στο αυτοκίνητο και περίμενέ με».

Η Σεμίνα τρομαγμένη μπαίνει στο αυτοκίνητό της, ενώ οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια. Η κατάσταση έχει φτάσει στα όρια και ο Πέτρος για να σταματήσει τον Αστέρη αρχίζει να φωνάζει: «Τι κάνεις ρε, άσε με, τρελάθηκες;». Κι ενώ ο Αστέρης αρχίζει να τον χτυπάει, ο Πέτρος για τον φοβίσει και να τον κάνει να σταματήσει βγάζει το όπλο του και πυροβολεί στον αέρα. Ο Αστέρης τρομάζει, δεν καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος το έκανε για να σταματήσει και να φύγει.

Νομίζει ότι πάει να τον σκοτώσει και βγάζει κι αυτός το δικό του όπλο και πυροβολεί, η σφαίρα όμως χτυπάει στο καπό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια βρίσκει τον Πέτρο στην καρδιά. Το κακό έχει γίνει μπροστά στα μάτια της Σεμίνας, που έχει δει ότι όλο αυτό στην ουσία ήταν ένα ατύχημα. Ομως το αποτέλεσμα είναι ένα. Ο Αστέρης έχει σκοτώσει τον Πέτρο, από μια παρεξήγηση, από ένα λάθος, από την κακιά ώρα, όπως λέει ο ίδιος.

Ο Αστέρης είναι ένα ράκος και αμέσως τρέχει στον αδελφό του και τη μάνα του. Τρέμοντας και κλαίγοντας τους λέει όλη την αλήθεια: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Εβγαλε όπλο και έριξε κι εγώ απλά για να τον φοβίσω έριξα. Στο αυτοκίνητο χτύπησε η σφαίρα», τους λέει. Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον συνεφέρει, όταν ο Αστέρης της λέει: «Θα πάω τώρα κιόλας να παραδοθώ. Ηταν ατύχημα, έχω και μάρτυρα ότι δεν τον σημάδεψα».

Η Καλλιόπη τον αγκαλιάζει: «Δεν πρόκειται να πας πουθενά», του λέει και ο Μαθιός αναλαμβάνει την κατάσταση: «Θα πάμε να σε κρύψω στη σπηλιά στη Γαύδο που μας πήγαινε ο πατέρας μας μικρά», του λέει. Κι έτσι γίνεται. Ο Αστέρης κρύβεται για λίγες μέρες εκεί, αλλά δεν αντέχει και παραδίνεται στην αστυνομία.

Η Στέλλα που έχει μάθει τα νέα, μιλάει με την Καλλιόπη και της λέει να μην ανησυχεί: «Ηταν ατύχημα, υπάρχει και μάρτυρας, μη φοβάστε. Ολα θα πάνε καλά», την καθησυχάζει και επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή. Η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπισή του, κάτι που θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Αγγελο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: Φόνισσα και η Καλλιόπη - Σφάζει την...

Η ώρα της αποκαλύψης πλησιάζει στον Σασμό - Η Καλλιόπη υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή

Share