Άγριες Μέλισσες: «Θα σας θάψω ζωντανούς» - Ο Ακύλας μαθαίνει με ποιον τον κερατώνει η Ζωή

Θα γίνει αιματοχυσία στο Διαφάνι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: «Θα σας θάψω ζωντανούς» - Ο Ακύλας μαθαίνει με ποιον τον κερατώνει η Ζωή

Η αντίστροφη μέτρηση στις Άγριες Μέλισσες για την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού της Ζωής έχει αρχίσει! Ο Ακύλας μαθαίνει ότι η γυναίκα του έχει εραστή και κινεί γη και ουρανό προκειμένου να μάθει ποιος είναι και στη συνέχεια να τον τιμωρήσει... δεόντως! Το TV24 έχει καρέ-καρέ το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο περίγυρος της Ζωής ήξερε για την παράνομη σχέση της με τον Κωνσταντή και πόσο ακόμα θα έμενε κρυφό από τον Ακύλα; Ο αδίστακτος άντρας ανακαλύπτει την απιστία της γυναίκας του και κινεί γη και ουρανό προκειμένου να βρει ποιος είναι ο εραστής της! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως έχουμε όλα τα επεισόδια της νέας εβδομάδας, πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Έτσι μαθαίνει ο Ακύλας στις Άγριες Μέλισσες για την απιστία της Ζωής

Ολα ξεκίνησαν ύστερα από έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στην Αιμιλία και τη Ζωή, με αποτέλεσμα η τελευταία να διώξει την αδελφή της από το σπίτι: «Αρκετά σε ανέχτηκα! Μάζεψέ τα και φύγε αμέσως από εδώ», της λέει και η Αιμιλία θυμώνει, ενώ ο Ακύλας που έρχεται εκείνη την ώρα και τις βρίσκει να καβγαδίζουν, προσπαθεί να τις χωρίσει και ζητάει να μάθει τι έχει συμβεί.

Η Ζωή του λέει φεύγοντας: «Τίποτα, Ακύλα μου! Η Αιμιλία τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι μας»! Η Αιμιλία μονολογεί: «Αχάριστη! Επρεπε να ανοίξω το στόμα μου να σε “κάψω”...», όμως δαγκώνεται καθώς δεν υπολόγισε τον Ακύλα που είναι μπροστά. Εκείνος τη ρωτάει επίμονα για τι πράγμα θα «έκαιγε» τη Ζωή και τότε εκείνη ισχυρίζεται: «Η γυναίκα σου σε απατάει μ’ έναν από τους Σεβαστούς! Κοίτα να της μαζέψεις τα λουριά», του λέει και φεύγει. Πότε ωστόσο, θα σταματήσει η σειρά;

Άγριες Μέλισσες o Ακύλας μαθαίνει με ποιον τον κερατώνει η Ζωή

Ο Ακύλας εμβρόντητος και έξαλλος από τον θυμό του, μονολογεί: «Θα σας θάψω και τους δύο», αλλά φροντίζει να συγκρατηθεί και με μεθοδικό τρόπο να βρει ποιος από τους Σεβαστούς είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του. Ετσι βάζει να παρακολουθούν τη Ζωή σε κάθε της βήμα, ενώ ο Ακύλας κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στον Μελέτη. Μόνο που ο Μελέτης φοβούμενος την οργή του, προειδοποιεί τον Κωνσταντή, αν και εκείνος έχει πλέον συνεχίσει τη ζωή του με τη Δρόσω, με την οποία αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όταν ο Ακύλας μάθει τι έκανε με τη γυναίκα του δεν θα τον τιμωρήσει... Θα τιμωρήσει και τους δύο και μάλιστα με βασανιστικό τρόπο!

Η μάνα του Ζάχου επιστρέφει!

Η Ελένη ενημερώνει τον Λάμπρο για όσα έμαθαν για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του και εκείνος πιεσμένος όπως είναι θέλει να αντιδράσει. Ομως, ο Σαράφης τον συμβουλεύει να μη μιλήσει: «Μη μιλήσεις σε κανέναν! Κράτα τη σιωπή σου και θα σου βγει σε καλό». Την ίδια ώρα, ο μικρός Σέργιος έχοντας καταλάβει πως Δρόσω, Ασημίνα και Ελένη προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του: «Θέλω κι εγώ να βοηθήσω για να έρθει ξανά ο θείος Λάμπρος».

Στο μεταξύ, ο Ντούνιας επισκέπτεται τον Λάμπρο στη φυλακή και τον απειλεί ανοιχτά, ενώ στο Διαφάνι επιστρέφει η Μάρω, η μητέρα του Ζάχου, η οποία επανασυνδέεται με όλους τους παλιούς φίλους στο χωριό και υπόσχεται στην Ελένη πως θα τη βοηθήσει με το θέμα του Λάμπρου. Ετσι η πρώτη της κίνηση είναι μαζί με τον Ζάχο να επισκεφθεί τον Λάμπρο στη φυλακή και παράλληλα προσπαθεί μάταια να συνεφέρει τον γιο της, αλλά η Ελένη τον δικαιολογεί αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Ο Ζάχος συγκλονίζεται με όσα μαθαίνει και αποφασίζει να τη βοηθήσει και να ξεσκεπάσει τους ενόχους για τα όσα συνέβησαν στο βουνό! Στο μεταξύ, όμως, οι διώκτες του Λάμπρου καταστρώνουν ακόμα ένα σχέδιο εναντίον του...